Sneglejul: 7. December

Lidt sen udgivelse af dagens kalenderlåge, og så bryder den ovenikøbet min regel om aldrig at skrive indlæg, når jeg har drukket. Men det har jeg, for jeg har været til julefrokost med mit Hornbækdamecrew. Så jeg er fuld. På vin, shots og glæde. Tænk at det sted som jeg for bare et år siden havde ondt i maven over at være i, nu giver mig glæde og forelskelsesommerfugle i maven. Jeg har danset i timevis og ligger nu på et børneværelse med et vågelys over hovedet – og som sagt, glæde helt ud i tæerne.
julefrokoster er noget af det bedste jeg ved, og i dag var ingen undtagelse. Ingen gad at spise mine veganerdeller, men pyt nu med det – Jeg har haft den bedste aften, og kan gå i seng helt lykkelig og rolig, med ondt i benene. Alt er perfekt. Om en lille uge går det løs igen, for sidste gang – for mit vedkommende. Julefrokostmæssigt, og i København. Jeg glæder mig pissemeget.
jeg lovede at i dag skulle handle om julepynt, men det bliver simpelthen i morgen, fordi: Shots.

Sov godt, og glædelig december derude …

2 replies
  1. Helene says:

    Totalt nice med et lokalt damecrew 💪👗 Vil du dele lidt om hvordan det er kommet i stand helt oprindeligt, var det dig der initiativ og til hvad? Jeg synes det er svært at finde en “hverdags omgangskreds”, alle synes at have så travlt med hvert sit.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *