Sneglejul: 24. December

Vi nåede det!

Klokken er 23:30 og jeg har lige puttet et par trætte og helt vildt lykkelige piger. Nu puster jeg ud på min trappe med et lille glas Baileys. Det gik godt det hele. Godt nok spiste jeg min mad med en sløv og lidt varm Loulou på skødet, jeg nåede ikke at stryge dugen og sovsen blev en pulversovs og ikke den grøntsagsfondbaserede jeg havde planlagt, men derudover kan jeg sgu ikke rigtig sætte min finger på noget, og der er nu sparket en ny juletradition igang, hvor vi lægger hus til, og jeg elsker det ret meget!

Maden blev i øvrigt en indbagt nøddesteg som jeg stikker jer en opskrift på en af de næste dage. Den blev nemlig skide god.

Nu vil jeg tilslutte mig resten af selskabet. Snuppe en refill på den der Baileys og fylde en opvaskemaskine inden jeg kravler i seng.

Glædelig jul <3

6 replies
 1. Tanja says:

  Glædelig jul ❤️ Tak for en fantastisk dejlig, ærlig og autentisk blog 🙏

  Og sikke et smukt julebord! Hvor er de fine glas mon fra?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har lånt dem af A table story, så jeg ved det faktisk ikke. Men jeg skal helt sikkert have fingrene i mine egne.
   Skal nok sige til, når jeg ved, hvor man kan finde noget lignende.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *