Sneglejul: 23. December

Klokken er halv et om natten, så i virkeligheden er det jo den 24. Men min d. 23. Er først lige sluttet, så petitesser som sådan noget med datoer og klokkeslæt ignorerer jeg lige for nu. Der har været run på i dag og vi har nået en masse. Her er rent (agtigt) og jeg har i aften både lavet rødkål og kogt risengrød, pakket gaver ind og samtidigt prøvesmagt portvinen i selskab med min svigerinde. Vi når det hele (det passer ikke, men tæt nok på) i morgen, og nu glæder jeg mig faktisk helt ægte. Der er styr på maden, og på træet – Som jeg godt nok lige skulle bide mig selv i tungen over ikke at tage helt over på, og i stedet bare give slip og lade børnene styre det. Godt nok er der mest pynt på den ene side af træet og primært i en højde under 120, og stjernen hænger skævt, men fuck nu det. I morgen spiser vi morgenmad sammen, og så går min svigerinde på stranden med børnene imens jeg dækker bord, skræller kartofler, smutter mandler og støvsuger igen igen igen. Og måske når jeg en ansigtsmaske og noget ny neglelak, inden de vender retur,0 og min nevø og jeg skal lave det veganske indslag. Sikkert ikke, men tanken er rar. Det bliver jul uanset, og jeg fornemmer at træet og stjernen er et meget godt billede på hvordan den bliver. Skæv, rodet og skide perfekt.
Glædelig jul!

4 replies
 1. Stine Almbjørn says:

  Og her er der ikke pynt under de sidste 120 cm, da vi har kattekillinger. Lige nu kan jeg høre at det slet ikke er nok.
  Jeg skal afsted på arbejde nu, og krydser fingre for at manden når resten inden jeg kommer hjem.
  Glædelig jul til dig og dine. Tak for dine fine skriv og den rørende podcast🎄

  Svar
 2. Paulina Rybicki Halas says:

  Glædelig jul- og hvor er der fedt at du kan give slip på det som ikke bør fylde og sætte fokus på det som tæller❤️ Det er en kunst værd at øve sig på😊

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *