Sneglejul: 22. December

Ok, så er det i overmorgen (!)

Vi har i dag og i morgen den længste to-do liste. Juletræet er inde og klar til at blive pyntet. Nemlig varerne er her om lidt, og køleskabet er tømt og rengjort. Og det er cirka dét, vi har nået ud af de par og tredive punkter vi har. Så. Der er ikke så meget andet for end at komme i sving. Jeg håber at vi kan få lov til at parkere nogle søde julespændte børn hos bedsteforældrene oppe af vejen, for det er som om, at det der med at gøre rent og ordne ting med tre små tornadoer, er lidt lige som at børste tænder imens man spiser chokolade. Så det ville være en stor hjælp lige at få nogle effektive timer uden nisserne.

I morgen kommer de første gæster. Det samme gør min bonussøn. Og min lillebror lander fra USA. Så jeg håber virkelig vi kan give den en skalle i huset i dag, så der også bliver tid til en lille smule afslapning i morgen. Men jeg tvivler efter at have set på listen igen:

7 replies
 1. Helene says:

  Hvilken app har I to-do liste på? ☺️
  Rigtig glædelig jul til dig og alle dine – læste noget klogt et andet sted, som ihvertfald var godt for mig at læse: det blir jul ligemeget om vi når det hele på to-do listen eller ej ❤️ (Men derfor er det jo ret rart at nå alligevem..)

  Svar
 2. Lisa says:

  Vi har boet uden fodlister i 4 år. Ingen gæster opdager det. Og vigtigst af alt. Vi opdager det heller ikke.
  Mon ikke gæsterne mest kigger på dine børn og hinanden? <3

  Svar
 3. Louise says:

  Din julekalender er så hyggelig at følge med i – som småbørnsmor er det rart at vide, at man ikke er den eneste der er lidt bagud 😅
  Hvilken app bruger du til at lave den smarte huskeliste?

  Svar
 4. Berit says:

  Staltip! Ingen kigger på om der er fodlister og malede paneler, og gæsterne kan helt sikkert godt selv rede deres senge = mere tid til juleknas og afslapning til jer 🙂 Rigtig god jul!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *