Sneglejul: 20. December

Julieferie!

Fire dage til den store aften og nu har børnene (og vi) endelig juleferie. Michael er til julefrokost og jeg har brugt aftenen på at pakke gaver ind, skrive lister og rydde op. Vi har efterhånden fået afhentet alt vi skal bruge og mangler faktisk “bare” at rykke møblerne tilbage i stuen, gøre hovedrent igen, pynte juletræ og så kommer alle vores indkøb på søndag. De første gæster ankommer allerede mandag, og jeg ville ønske jeg ikke var for fin til at sætte dem i sving også, men jeg kan slet ikke finde ud af det, så jeg tænker at de måske kan tage børnene med på strandtur eller et eller andet, så jeg kan nå de sidste detaljer.

Jeg ved godt at det er endt med at handle rigtig meget om vores gulv de seneste uger, men det har virkelig også vist sig, at være et noget større projekt end jeg troede. Men nu er det helt færdigt, og det er simpelthen så pænt, så jeg synes faktisk det har været ventetiden og hovedpinen værd. I morgen skulle vi gerne få styr på de sidste grove ting i huset, og så har jeg et køleskabsrengøringsprojekt, som jeg bliver ved med at udsætte, der skal være styr på inden vores Nemlig varer ankommer på søndag. Julefreden har på ingen måde sænket sig og jeg skal lige forsøge at samle alle de løse tråde, som lige nu flyver om hovederne på os. Men jeg har da ikke mistet modet endnu.

Jeg glæder mig faktisk nu, og de værste nerver er slet ikke dukket op (endnu).

Jeg har lovet børnene at vi i morgen skal spise risengrød og æbleskiver til morgenmad imens vi ser julefilm, og jeg skal ærligt indrømme, at det var 100% min idé…. Julefreden begynder med andre ord at indfinde sig, selv i mit iskolde grinch-hjerte.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *