Sneglejul: 19. December

Fem dage tilbage. FEM!
Jeg må indrømme, at det jeg glæder mig mest til, er dagene efter jul. Når aftenen er overstået og vi bare kan hænge ud og holde ferie. Sådan har jeg det i øvrigt ofte med begivenheder – at jeg glæder mig mere til at komme ud på den anden side af det, end at være i det. Ikke som i at det er noget, der skal overståes, eller noget jeg ikke vil, men fordi jeg oftest er bedre til at være i minderne end i nuet, måske. Det er svært at forklare og helt sikkert ikke særlig zen agtigt, men det kan jeg godt leve med.

Michael er blevet syg – Det er han næsten aldrig, og timingen kunne ikke være værre. Til gengæld bliver han aldrig syg på den måde, hvor han bare lægger sig og er sølle, ligesom visse andre i denne her familie (ja, hej!). Så han knokler på as we speak og er ved at skrue på et eller andet, der skal være klar til juleaften, imens jeg arbejder. Jeg har høje ambitioner om, at kunne holde fri fra i morgen og til jeg skal på optagelser d. 28. Med lidt indsats i dag, i aften og i morgen, bør de kunne lade sig gøre, så længe min mailbakke forbliver nogenlunde stille. Af juleaftensrelaterede ærinder skal jeg i aften lave et forsøg med en vegansk ris a la mande (til at smage og afprøve – Selvfølgelig ikke til at gemme til selve juleaften), jeg skal gennemgå vores indkøbsliste endnu engang, og jeg skal male paneler.

Nu tilbage til arbejdet, inden jeg får kaffegæster på besøg.

4 replies
 1. VenterpaavinBlog says:

  Risalamande-smagning er det bedste! Vi holder fuld julemiddag (med det hele, også dessert) i november med samme formål – man ved jo aldrig om man skulle have fået kirsebærallergi, er blevet fedtforskrækket eller pludselig ikke kan lide flæskestegssovs. Så vi MÅ jo lige tjekke det, sådan.. for en sikkerhedsskyld. Det skulle jo nødig blive en dårlig oplevelse juleaften 😇

  Og hey: God bedring derhjemme. Er faktisk sikker på at dessertsmagning kunne hjælpe helbredelsen på vej.

  Svar
 2. Julie says:

  Held og lykke med den veganske risalamande. Vi har lavet den i et par år grundet mælkeallergi – og den kan jeg altså langt bedre lide end en almindelig, fordi den ikke giver en ligeså tung fornemmelse 😋

  Svar
 3. C says:

  Jeg kan i høj grad anbefale at koge risengrøden på havremælk og bruge Alpro’s soyafløde (piskbar) som flødeskum. Hvis du har en sjat portvin eller sherry gør det også kun desserten bedre 🙂
  God jul!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *