Sneglejul: 18. December

Hvordan det allerede er d. 18. Er mig lidt af en gåde. Jeg har i hele december (og lidt af november) glæder mig til at drikke gløgg, men har endnu kun fået et enkelt glas som ikke var en succes. I dag fik jeg to, og det hjalp en smule på den der julefølelse som jeg af en eller anden grund har virkelig svært ved at finde frem i år. Men den er der stadigvæk ikke helt, og faktisk tror jeg det har været sådan alle år – eller i hvert fald i mange. Jeg kan godt misunde mine børn lidt, for den der grundglæde og magiske forventning jeg selv kan huske så tydeligt at have haft i min egen barndom. Det smitter ikke så meget som jeg kunne håbe på.
Måske kommer den slet ikke, måske er det bare noget andet, måske er det helt ok. Det bliver jul ligemeget hvad, og indtil da må gløgg, brunkager og wham stå for at fremtvinge en snert af den stemning jeg lidt savner.

I morgen, d. 19. Går vi rigtigt i gang med forberedelserne, for nu er gulvet færdigt og vi kan (endelig) gå i gang med at gøre klar til vores første juleaften i Hornbæk.

Alternativ julepynt i form af en hjemmelavet guirlande på en stueplante <3

3 replies
  1. Frederikke says:

    Jeg har den altså heller ikke, hvor meget julehygge jeg end prøver med. Det hjælper lidt at se Tinka :-). Men jeg synes nærmere, jeg bliver lidt depri og reflekterende her i december. Når vi er her i december, glæder jeg mig altid til at starte på en “frisk” i januar og få forårsblomster ind i huset, og se frem til lysere tider. Det bliver jo jul uanset og det glæder jeg mig da over.

    Svar
  2. Mette says:

    Jeg elsker december, julepynt og bage småkager – men når d. 24. er omme, så kommer min juleblues grundet i så mange ting (herunder at livet bare ikke er blevet, som jeg havde håbet). Så jeg flår nærmest alting ned derefter. Plejer at sige, at jeg er god til december, men ikke godt til juledagene 🥺

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *