Sneglejul: 17. December

Så er der en uge to go, og jeg har netop skrevet endnu en liste (som sikkert bliver længere) og så har vi fået uddelegeret diverse opgaver. Heldigvis bor mine forældre få hundrede meter væk, og kan derfor lægge et ekstra køkken til, så de kommer sammen med min bror til at stå for en stor del af maden, imens vi får de sidste ting klar herovre d. 23. og 24.
Jeg har i dag bestilt det service, bordet skal dækkes med (Jeg sidder på kontor med A table story, som har indvilget i at låne mig nogle fine og ens ting, da jeg fortsat ikke er helt voksen nok til at eje 17 ens noget), og jeg er så småt begyndt at finde ud af hvordan det visuelle udtryk skal være – Det ér som sagt noget af det jeg går en hel del op i – Julebordet.
Jeg er stadigvæk ikke helt afklaret med hvilke veganske retter vi kører, men får heldigvis assistance af min svigerinde og hendes søn, der heller ikke spiser kød, så det skal nok løse sig. Mit forsøg fra starten af måneden gik egentlig godt, men den tydelige fravælgelse til den julefrokost jeg serverede det til, har gjort mig lidt usikker, så jeg har med vilje lagt det lidt på hylden igen. Vi når det jo nok (siger jeg hele tiden).

I weekenden skal der gang i den helt store rengøring. Træet skal ind og stå, og det skal pyntes. Jeg tror pludselig, at jeg glæder mig.

OG OG! Vi har netop fået besked om at vores badeværelsesarmaturer ligger klar til os på et lager i Albertslund, så vi når sgu at få det ekstra badeværelse til at spille. Gulvet derude er også næsten klar, og alting kommer til at gå op. Tror jeg nok.

Det begynder at tage form! Og hey, Tjek lige badekarret! Jeg var lidt imod det til at starte med, men jeg er så begejstret nu!

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *