Sneglejul: 13. og 14. December

Ja. Det bliver lige en dobbeltlåge i dag, og en lidt fesen en af slagsen, da fredagen forsvandt i et pakket program og en julefrokost, der mod al forventning varede i 13 timer, og i dag derfor også har været lidt tåget.

Juleforberedelserne har af samme grund også været sat på hold, hvilket med 10 dage tilbage, muligvis er en lidt skæv prioritering.

Dog havde Michael børnene med til julefest i pigernes institution i går, så der er hjemmelavede juledekorationer, eller mest bare ler, Gran og glimmer over det hele. Og det er sgu da ret julet trods alt. Det er godt at de holder julefanen højt, når deres mor går på snapsen.
Men det var i det mindste en skidesjov fest og klart hovedpinen værd. Det var også efter alt at dømme min sidste fest i dette årti, så pyt med at det stak lidt af og har betydet søvnunderskud og tømmermænd i dag.

Jeg har lige puttet børn, og overvejer nu at børste tænder og kravle op til dem igen, og sove til i morgen, selvom jeg egentlig har glædet mig helt vildt til i aften, hvor jeg er alene hjemme og havde planer om at spise Chips og chokolade, og se film. Men lige i dag tror jeg, at søvnen vinder.

I morgen vender jeg ordentligt tilbage på julesporet og skriver til jer omkring ønskelister og julegaver.

God lørdag

1 svar
 1. Milla says:

  Kære snegl, tak for en dejlig julekalender – helt nede på jorden og så alligevel også højtragende på samme tid. På den helt gode måde. Jeg kan så godt sætte mig ind i alle forventningerne, al pres fra traditioner og lidt rigeligt med familie.

  Jeg har smidt kappen lavet af forventninger, pligter, skyld og skam og sagt “not this bitch”. Jeg vil bare have lov til at give slip på “skulle”, “burde” og nå ja, “julestress” – som om det er mindre alvorligt, hvis vi giver stress en rød jule-sløjfe på. Nej tak.

  Det er fantastisk og en kæmpe opfordring til alle om at have ro nok omkring sig, til netop at mærke sin mavefornemmelse. Jeg blev fanget på det forkerte ben og fik – uden at cleare det med min kæreste – sagt ja til jul hos mine forældre. Det vil jeg sådan set gerne. Rigtig gerne. Men nu, hvor jeg har fået ro i hovedet (#nostressdecember) har jeg mest lyst til at være hjemme sammen med min kæreste i vores hus. Så den følelse vil jeg lige bruge næste år – hvad har jeg faktisk lyst til og ikke bare “hvad siger traditionen”.

  Glædelig advent til dig og jeg glæder mig til at læse endnu mere 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *