Sneglejul: 12. December

Jeg har været på farten hele dagen, og har først nu ro på til at sidde ned og få skrevet til jer. Til gengæld kunne I i dag høre, hvordan det gik, da jeg besøgte Thomas Skov i podcasten “99 problemer” på Podimo. Virkelig en skæg og hyggelig julekalender i øvrigt, hvis I mangler noget at lytte til her i december. Det var en kæmpe fornøjelse at være med. Fun fact: Det er faktisk anden gang vi optager afsnittet, for den første indspilning forsvandt. Jeg har åbenbart virkelig dårlig teknisk podcastkarma, for det er ikke første gang sådan noget er sket, når jeg har været i studiet. Men det er nu blevet ret fint alligevel, synes jeg.

Derudover har vi i dag fået besøg af børnehavenissen. I ved nok, den der rundenisse, der kommer med børnene hjem i december og giver forældrene lektier for. Jeg har skrevet om, hvordan den nær blev spist af en hund og blev offer for Umas lillesøsters hidsige temperament.

I morgen skal jeg til julefrokost – og jeg må indrømme at en stor del af min tankevirksomhed i dag, er gået på netop det – for jeg glæder mig så meget, at jeg næsten kun kan blive skuffet (Neeej!) og så har jeg selvfølgelig kæmpe tøjkrise. Til gengæld skal jeg sove på hotel efterfølgende, hvilket jeg også glæder mig til og tvivler på kommer til at skuffe. Så skal jeg bare lige minde mig selv om, at jeg kun skal drikke en lille smule snaps. #LiveFraPreben (ja, den er til de garvede Sneglcille-læsere)

Nu vil jeg vaske mit hår og smide noget tøj i en taske, da jeg ikke når hjem efter arbejde i morgen, I kan selvfølgelig som (næsten) altid følge med i min fredag på Instagram. Lige indtil snapsen kicker ind, that is.

Glædelig 12. December. Tak fordi I følger med.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *