Sneglejul: 11. December

I dag har vi pyntet julekager. Ikke dem jeg skulle have bagt – Det skete ligesom ikke. Så jeg købte i stedet nogle peberkagehjerter i Netto og lavede glasur. Det kan anbefales! Alle tre børn var travlt optaget og meget engagerede i næsten en time.
Ældstebarnet spiste så mange kager undervejs, at han stadigvæk, tre timer senere, siger at han ALDRIG spiser kage igen.
Lidt ligesom jeg siger om alkohol, dagen efter en god fest. Det er der heller ingen, der tror på.

Jeg har fået lidt mere ro i maven omkring mine tanker fra i går. Det hjalp at skrive dem ned og få gjort følelserne mere konkrete.
Nu glæder jeg mig mest, og er kun en anelse presset over tiden. 13 dage er på en eller anden måde ikke helt nok. Men det skyldes nok mest, at både Michael og jeg er lagt ned af arbejde, og at vi stadigvæk bor i byggerod. Det viser sig at det med at få lavet et terrazzogulv både er mere tidskrævende og en hel del mere støvende end man skulle tro.
Vi når det vi når, og det skal nok blive jul alligevel – Er mit mantra disse dage.

I dag blev i øvrigt også dagen, hvor jeg ikke længere kunne holde mig i skindet og i et svagt og sukkerkoldt øjeblik tømte min chokoladekalender. Hver eneste låge.

3 replies
  1. VenterpaavinBlog says:

    Kagerov eller chokolade-udrydning – hver mand har sit drug 💁🏻‍♀️.
    Herhjemme røg gedine mængder skumfiduser ned, til dagens juletræspyntning. Herren kan ikke lide dem, og de skulle jo nødig ligge dér på fadet, og blive for gamle, tænkte jeg.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *