Mandag uge 51: Praktik, slutspurt og snot

Mandag, mandag, mandag. I dag afleverede jeg børnene iført træningstøj, da jeg har fundet ud af, at jeg på den måde rent faktisk får nosset mig sammen til at træne, og det er noget jeg for tiden virkelig prøver at få prioriteret. Det gør gode ting for mit humør og mit sind, og det har jeg i den grad brug for. Det virkede. Og selvom det “kun” blev til en rask gåtur og 20 minutters hjemmetræning, føles det helt genialt. Klokken er nu omkring 12 og jeg har det stadigvæk på, træningstøjet, og har tilbragt de sidste par timer med hovedet i min computer og en masse bilag som jeg skal have styr på inden året er omme. Det lykkedes heldigvis så godt som, og jeg kan nu gå i gang med det jeg synes, er det sjove. Nemlig at planlægge og lave content for resten af året. Det er virkelig slutspurten, der er sat ind i denne uge, både i forhold til 2019, men også juleferien, der bliver skudt i gang på fredag. Jeg skal arbejde en anelse imellem d. 20. og 3. som ellers er der, de fleste andre holder fri, men det passer mig sådan set også meget godt.  For halvvejs inde i januar, holder vi 15 dages ferie, hvor min plan er, at være offline så meget som overhovedet muligt. Så der skal indhentes lidt på forhånd (det hedder det vist ikke, men I ved, hvad jeg mener).
Hele familien er ramt af en snue, der sidder i hals og der hvor snotten kommer fra, og selvom ingen er syge-syge (7-9-13 og antijinx, please) ligger det og lurer under overfladen, og jeg holder stædigt fast i håbet om at komme igennem ugen og julen uden sygdom. Jeg synes ligesom at vi har fået vores del af den slags i år.

NU skal jeg finde noget frokost i mit køkken, måske lige svinge en støvsuger med den anden hånd, og så er det tilbage til tasterne. Men skal du slet ikke i bad, Cille? Jo jo. Senere. Træningstøjet gør noget godt for min produktivitet.

God mandag søde jer.

Her er et billede af Loulou med frugt på benene. Det har intet med indlægget at gøre, jeg synes bare, det er skidefint.

2 replies
  1. Karoline says:

    Først læste jeg det sådan, at dine børn var i træningstøj 🙈Btw synes jeg, det er røvsejt, at du fik trænet ❤️

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *