Mandag uge 49: Aflyste planer, tabt overblik og en julefrokost

Klokken er over 8 og jeg ligger stadigvæk i sengen. Det er ret atypisk, og selvom jeg ville ønske, at det bare var for hyggens skyld #Hverdagsluksus – Skyldes det desværre at jeg våger over et sovende barn som har tilbragt søndag aften på hospitalet. Loulou blev så dårlig og sløv i går, at Michael måtte køre hende til vagtlægen, som indlagde hende, imens Uma og jeg var i biografen.
Da filmen var slut afleverede jeg Uma hos mine forældre og blev kørt ud på hospitalet (tak til verdens bedste Johanne, der forlod mand og børn en søndag aften for at køre mig afsted). Efter seks timer og en masse prøver blev vi sluppet fri med ro i de voksnes maver og en ispind i Loulous hånd, og alt tyder på, at den virus hun har haft “bare” har været rigtig strid ved hendes system og at hun snart er på dupperne igen. Men det sætter sig i en, at se sine børn dvaske, grå og ukontaktbare på den måde, så i dag går vi lidt i hi – Loulou, Michael og jeg.
Jeg har derfor også måtte aflyse dagens planer, og rykke morgendagens til senere på ugen. Jeg har pt nul overblik over noget, men … Onsdag har jeg møder fra morgen til eftermiddag, Hornbæk-damemiddag onsdag aften, skrive og regnskabsdag torsdag, fredag er indtil videre helt fri og så skal jeg til julefrokost på lørdag. Derudover ser det ud til at vi kan få malet stuen i denne uge, og så småt begynde at dimse lidt rundt derinde, på de nye virkelig smukke gulve ! Jeg prøver at få lagt et billede på sneglehyttens Instagram en af dagene.

Så en uge, der starter med at blive vendt lidt på hovedet, men som forhåbentlig ender med raske børn (tænk at jeg tør sige det efter to ganges kæmpe jinx) og styr på kalenderen.

God mandag og første juleuge

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *