Mandag uge 48: Jinx, hotel og årets første julefrokost

Nå. Tre dage med raske børn var hvad det kunne blive til. Jeg jinxede det åbenbart ved i går at skrive at de nu var raske og feberfri, for Loulou fik igen feber i nat, efter fire dage i hopla. Nu ligger hun og sover og er lillebitte ovenpå mig, imens jeg forsøger at få besvaret mails og betalt regninger fra telefonen. Vi sov som sagt hos mine forældre i nat, og har haft en hyggelig morgen. Uma er i børnehave for første gang i en uge og Otto i skole. Om et par timer tjekker Loulou og jeg ind på et hotel 100 meter fra vores hoveddør – Lidt fjollet, lidt dyrt, men på alle måder en god prioritering, særligt ovenpå gårsdagens nedsmeltning fra undertegnede. De to andre børn joiner mig senere, imens at Michael bliver og knokler i huset.
Udover at skulle være sygepasser, har jeg de næste par dage nogle møder her i det Nordsjællandske med potentielle samarbejdspartnere, der er julehygge i Ottos klasse, og torsdag skal jeg til årets første julefrokost, som er sammen med Confetti. Fredag og lørdag er jeg alene med fire børn og en hund, og søndag skal Uma og jeg i biffen og se Frost 2.
En fyldt uge, der allerede nu gør mig lidt forpustet.

God mandag !

… Inden feberen gik til angreb.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *