Mandag uge 47: Logistisk puslespil, vinterblues og fredagsbar(er)

Mandag! Planerne for i dag var mange og lange, men yngstebarnet lyder som en søløve, klager over ondt i panden og har 39 i feber, så … Klassisk november. Og endnu engang hurra for måden vi har skruet vores liv sammen på. Jeg har aflyst min formiddagsplan og er rykket ind i sofaen med søløvebarnet, hvor planen er, at jeg skal få styr på et par mails, nogle bilag og måske et blogindlæg eller to, inden Michael tager over og jeg får et par timer til at tage billeder og filme lidt til et samarbejde jeg har. Ugen ser ærlig talt en anelse uoverskuelig ud, særligt nu da Loulou skal være hjemme, og jeg ved ikke helt hvordan vi skal løse puslespillet, men som den tjekkede voksne jeg er, stikker jeg hovedet i sandet og satser på, at det nok skal gå det hele. Foruden møder, et lægebesøg og nogle deadlines, der skal overholdes, skal jeg optage podcasts, gå tur med en veninde, til nogle forskellige arrangementer, og på fredag forbi to fredagsbarer. En god uge, som jeg dog lige nu har svært ved at overskue. I det hele taget lider jeg lidt under noget vinter blues. Jeg har svært ved at tage mig sammen til ting, bliver hurtig irritabel og ked af det, pisker små situationer op til store voldsomme scener og vil gerne have dagene overstået. Jeg tror jeg skal forsøge mig med noget lysterapi og en masse rare ting, så det ikke løber løbsk, for det er virkelig ikke holdbart det andet her.

Nu skal jeg kaste mig over den der indbakke og min kaffe, der efterhånden er blevet kold.
God dag og uge derude. Jeg håber jeres børn er raske, at humøret er højt og at I ser fordele og muligheder fremfor det modsatte ligesom visse andre …

6 replies
 1. Mika says:

  Jeg tror, at jeg er præcis samme sted som dig – vinterblues wise. Vil du ikke dele dine lys-ideer? Jeg har hørt om ørepropper/høre tlf var det vist, som giver lys via øret. Men er lidt blank på området ellers.

  Svar
 2. Maja says:

  Som Mika, vil jeg også spørge om du har prøvet Valkee? Jeg har ikke selv, men overvejer det. Kan bare ikke finde særlig mange anmeldelser af dem.

  Svar
 3. Amalie says:

  Hej 🙂
  Jeg vil bare anbefale dig (og alle andre!) den her lyslampe: https://www.matas.dk/beurer-tl30-lysterapi-lampe?gclid=EAIaIQobChMI4cX-5djz5QIViON3Ch1VjgslEAQYAiABEgLwlPD_BwE

  Den er VIRKELIG god. Jeg har den tændt mens jeg spiser morgenmad og synes virkelig jeg kan mærke en effekt. Selv hvis det bare er placebo tager jeg det gerne med, for jeg er både mere frisk og i bedre humør efter jeg har brugt dem i nogle dage – også selvom det kun er et kvarterstid om dagen.

  Ha en god dag og tak for verdens bedste blog!

  Svar
 4. Christina S. says:

  Jeg har prøvet Valkee, og er meget begejstret. Jeg har haft en lyslampe i mange år, som også virker, men jeg glemmer at bruge den regelmæssigt og synes, at det er bøvlet at skulle sidde foran den og ovenikøbet helst om morgenen. Min Valkee købte jeg på DBA, da jeg syntes, at nyprisen var liiidt høj. Jeg var heldig at finde en, der stort set var ubrugt. Jeg kan kun sige, at jeg ikke er ramt af samme vinter blues i år, som jeg ellers altid er på dette tidspunkt sæsonen. Det er super nemt at bruge (12 min. i ørerne hver morgen) og jeg laver morgenmad og smører madpakker imens 🙂 Der findes mange positive anmeldelser på nettet. Jeg var ret skeptisk (lys i ørerne???), men må erkende, at jeg er fan.
  Vintertræthed sucks. Det er ikke for sjov, at det også kaldes vinterdepression.
  Rigtig god mandag ❤️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *