Mandag uge 46: Tyrens horn, forældremøde, folkekøkken og bogmesse

Godformiddag

Jeg er hjemme i dag. Klokken er halv tolv, og jeg har afleveret børn, været i byggemarked, spist morgenmad med Michael, sat en vask over og optaget video til en kampagne. Nu har jeg sat mig i et hjørne af sofaen med en kop kaffe. Jeg har et telefoninterview om en halv time og så skal jeg have skrevet en kampagne idé ned til en kunde, færdiggøre et blogindlæg og betale nogle regninger. Derefter er det frokosttid, og så skal jeg nå at gå med hunden og tømme min indbakke, inden der skal handles og hentes børn. Resten af ugen skal jeg tage en svær tyr ved hornene, som forhåbentlig kan give mig lidt normal nattesøvn igen. Ikke noget alvorligt, men bare en af de der dumme ting, man har udsat og som derfor har vokset sig stor og dum. Nu må det være nok. Derudover skal jeg som altid til møder i København, og så har jeg en masse computertid (men stadigvæk ingen computer, så det er lidt op ad bakke), men ellers en rolig uge men en enkelt skole/hjem samtale, nogle hyggelige aftaler og almindelige gøremål. Det går i øvrigt, med undtagelse af førnævnte dumme tyr, Samt et par andre småting, overraskende godt med mit lille projekt med ikke at udsætte ting. Hvilket betyder at vi bor pænere og renere end nogensinde, og at jeg (næsten) ingen smser glemmer. Jeg håber, at jeg snart lærer at sprede den gode vane ud på alle flader af mit liv. Men et skridt af gangen! I weekenden har Otto spurgt om, han må komme med mig på bogmesse og det må han – Jeg er i øvrigt inviteret derind, så derfor: reklame. Vi skal til Folkekøkken (seriøst det fedeste koncept, når man bor i en lille by) på lørdag og ellers bare have en rolig og hyggelig weekend med alle fire børn.

Ha’ en dejlig uge!

6 replies
 1. VenterpaavinBlog says:

  Håber du kommer i mål med tyrefægtningen, og får lidt nattero – herhjemme driller sovehjertet også i disse dage, og trods et ellers lavt søvnbehov, er max 3-4 timer fire nætter i træk, ikke lige sagen 😅

  God mandag🌈💓.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Man laver og spiser mad sammen. Hele byen er inviteret og man hjælper med det man kan og betaler hvad man vil. Det er så hyggeligt.

   Svar
 2. Marie says:

  Hej. Det er ikke relateret til dette indlæg, men håber det er ok jeg spørger her alligevel 🙂 I sidste uge lavede du en story på instagram, hvor du havde en lavendelfarvet hue på (på vej til toget, tror jeg nok). Hvor er den fra? Mange hilsner Marie

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *