Mandag uge 45: Hus, hus, hus og mere hus

Det er mandag og jeg er lige ved at lukke kontoret ned for i dag, selvom klokken kun er 13. Jeg har fået fem effektive arbejdstimer af vejen og skal nu til at joine min mand, der lige nu er ved at mure en væg op – Lige præcis den del får han lov til selv, men vi skal have ordnet en masse hængepartier og detaljer i huset inden på torsdag, hvor huset skal vurderes. Ikke fordi vi skal sælge eller noget, men fordi at vi har søgt om at få omlagt vores lån, og huset derfor helst skal være steget en hel del siden vores køb for snart to år siden. Derfor kommer i dag og de næste to dage til udelukkende at handle om hus, renovering, rengøring og indretning. Onsdag skal jeg til Købehavn, og det skal jeg faktisk også både torsdag og fredag, da jeg både har møder og optagelser og en fredagsbar, men lige nu kan jeg kun tænke på hus, stikkontakter, fodpaneler og gulve, så jeg vil lukke ned, sluge en kop kaffe og trække i arbejdstøjet. Følg evt med på Sneglehyttens instagram som der er pustet liv i igen ovenpå en lidt for lang pause…

God uge og god mandag til jer…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *