Knækket film og hundelort

Ok. Jeg ved godt, at jeg så sent som i går sagde, at jeg kunne se lyset for enden af tunellen i forhold til renovering. Well. I dag var og er den tunnel kulsort. Jeg er hidsig as fuck, hader alt, og tidligere i dag knækkede filmen. Jeg råbte, jeg trampede, jeg græd faktisk også lidt.
Det her underlige ufunktionelle opdelte hus, hvor jeg skal underholde børn i den del vi kan bruge og hvor Michael det meste af tiden knokler bag lukkede døre i den anden, imens halvdelen af vores ting er pakket ned og vi skal udenfor hver gang vi skal fra køkken til 1. Sal og det er koldt udenfor og hunden er oppe og køre, og der stinker af lak i hele huset. Dét er kun hyggeligt i en halv dag, og nu er der gået tre. Og i dag var så dagen, hvor jeg fik nok. Dråben var da begge piger løb afsted ud i haven på bare fødder (!) og en af dem jokkede i den hundelort, som var straffen for at vi sprang Heras morgentur over. Der fik jeg nok. Nok nok nok.

Foden blev vasket, mit blodtryk faldt nogenlunde igen, og vi kom afsted på en god lang tur allesammen, og jeg fik banket lidt i bordet og sagt hvordan jeg har det. At jeg nok alligevel ikke har så pisse meget overskud som jeg gik og troede og at jeg i øvrigt heller ikke er super pjattet med at vi skal gå rundt i de der lakdampe, uanset hvor naturligt og ufarligt det måtte være. Så nu sover børnene og jeg hos mine forældre i nat og Michael har tilbudt at indlogere os på hotellet bag os fra i morgen og indtil huset ikke længere lugter af skibsfabrik (sådan en har jeg aldrig været på, men i min forestilling er det sådan der lugter). Så sådan bliver det nok.

Jeg er god igen. Og nogenlunde optimistisk. Knap så overskudsramt dog og lidt mere træt af renovering end først antaget. Men det skal nok gå. I morgen er en ny dag, og i det mindste er alle børn raske og glade.

Godnat !

3 replies
 1. VenterpaavinBlog says:

  Jeg skal op og sætte krølle på et huskøb idag, og selv om jeg glæder mig helt vildt, spår jeg flere af den slags scenarier med mig i hovedrollen, når vi overtager til foråret 😅
  Håber optimismen er tilbage og at lakken i det mindste bliver skidepæn.

  Svar
 2. Milla says:

  Ej, jeg kender så godt den følelse, at af skulle fake et overskud eller bare føle, at alt var federe, HVIS man havde det overskud.

  Hotel lyder genialt og den uge du har haft, som var træls, skal du aldrig gennemleve igen. Det siger jeg til mig selv, when shit hits the fan. Op på hesten og videre. Det hjælper. Og så et kæmpe kram til dig ❤️❤️❤️

  Svar
 3. Nana says:

  Vi har været i gang med gennemrenovering af hus i 1 1/2 år nu. Kender så godt den der: “Det lysner” og 2 sekunder senere “Vi bliver aldrig færdig, her er skrækkeligt at være”. Vi havde badeværelse i indkørslen i 4 måneder sidste vinter – det skulle have været en måned. Altid gang alle tidsplaner med pi. Det passer nogenlunde har jeg opdaget. Vi skulle være færdig nu – men er først færdig om et par måneder – men vores hus bliver fedt!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *