I øvrigt

 • Vandt jeg ingenting i pakkespillet til årets første julefrokost.
 • Til gengæld fik jeg fandme jackpot i Candy crush i går (hvilket jeg jo ellers troede var umuligt)
 • Har Michael og jeg stort set ikke set hinanden den sidste uge, hvilket jeg ikke kan finde ud af om er godt eller skidt for den lillebitte 7 års krise vi står i
 • Har jeg fået en idé om, at jeg muligvis skal klippe mit hår – Eller altså, Mie, min frisør, skal selvfølgelig gøre det – i en kort page. Jeg håber på mange måder at jeg kommer over den idé igen. Det er pænt. til andre.
 • Sover mine børn til klokken 8 for tiden. Det er helt skørt. Uma har altid kunne sove længe, men sgu ikke de to andre.
 • Bliver jeg altid enormt befippet over at blive genkendt ude i den virkelige verden, men af en eller anden grund en lille smule ekstra, når det er af folk jeg genkender, da det skaber et dobbeltforvirrende metalag som min hjerne ikke helt kan kapere. For nyligt spurgte en komiker, jeg mødte til en fest, om jeg ikke var hende der CilleSnake?! … Genkendelse er måske nok så meget sagt, men altså I’ll take it!
 • Er jeg slet ikke klar til december. Slet ikke. Har hverken adventskrans, kalenderlys eller så meget som en nisse i huset. Der er ingen pakkekalender til nogen, og jeg har nedlagt nissedør-forbud igen i år –  Men jeg har dog købt veganske chokoladekalendre til børnene (og bliver på mange måder derfor muligvis fyret som mor)
 • Har jeg genoptaget The real housewives  of Beverly Hills efter en længere pause. Jeg fucking elsker det. Og som jeg vist har skrevet før, er det egentlig utroligt så meget jeg holder af on screen drama taget i betragtning, at jeg hader det i virkeligheden og er alt andet end intrigant.
 • Kan det godt være, at jeg ikke er klar til jul og december, men jeg er eddermame klar til gløgg!

10 replies
 1. Amalie says:

  Ikke at jeg selv sætter døre op til nisser, men er der noget jeg har misset ift. forbud mod nissedøre? Er det en ting eller kan du bare ikke lide dem? (Hvis det er det sidste forstår jeg det godt)

  Svar
 2. Mette says:

  Jeg jagtede jackpot i Candy crush i 5 år, og da det så skete: kæmpe skuffelse. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet; konfetti ud gennem skærmen? 100 treats af alt? Unlimited liv i et år? Jeg stoppede med at spille efter det 🙈

  Svar
 3. Sisse says:

  Haha jeg har lige fået jackpot for lidt siden i candy Crush 😄😄😄 troede heller ikke at det nogensinde ville ske😄

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *