I øvrigt

 • Er vi muligvis kun i midten af november, men jeg er allerede godt træt af æbleskiver og skumjulemænd
 • Kører lokalbanen ikke for tiden (tog) og København føles længere væk end nogensinde
 • Løber jeg så stærkt for tiden, at jeg føler mine ben falder af. Ikke bogstavelig talt selvfølgelig, men der er smæk på alt og jeg kan ikke følge med
 • Er jeg blevet inviteret til gallapremiere på Frost 2 og min datter kan ikke være i sig selv af lykke (så det kan jeg heller ikke)
 • Vil jeg gerne anbefale serien GLOW på Netflix. Kæft, den er god!
 • Overvejer jeg at sælge min brudekjole, men jeg kan ikke finde ud af om jeg kommer til at fortryde det en dag.
 • Har jeg i det hele taget et stort behov for at rydde op og ud i alt, og tror også jeg vil forsøge mig med et shoppestop året ud. Måske længere.
 • Har jeg tilmeldt mig Reformer, men er endnu ikke kommet afsted – Udelukkende fordi jeg er bange for at jeg ikke kan finde ud af det.
 • Sover alle mine børn nu i deres egne senge, og selvom det på mange måder er vidunderligt at få sin egen seng igen, savner jeg dem utroligt meget, og vågner langt flere gange i løbet af natten end da de lå og sparkede mig i nakken hver nat
 • Har jeg to nætter i træk haft drømme, hvor bananer har haft en eller anden form for hovedrolle. What da fuck sker der for det?!
 • Er jeg så meget udendørs efter vi er flyttet herop, at jeg har besluttet mig for at ønske mig en flyverdragt i julegave.

 

26 replies
 1. Kristina says:

  Same til overrakende mange punkter på din liste min især til flyverdragt. Jeg var så træt af at stå der i slaskvåde jeans når ungerne byggede snemænd, så nu er jeg lavpraktisk med overtræksbukser og det er SÅ meget pengene værd!

  Og hurra for at I skal til gallapremiere. Sikke en oplevelse for jer begge. Jeg bliver helt glad på jeres vegne 🙂

  Svar
 2. Camilla says:

  Lige et par tanker til dig:
  1) Hvis du vælger at sælge har du en klar aftager her – skal godt nok ikke giftes, men har været vild med den kjole siden du havde den på til jeres bryllup…
  2) Reformer er ikke noget, der er meningen at man skal kunne finde ud af: du ligger i en form for maskine, der ligner en musefælde, og kører frem og tilbage med din kropsvægt som modstand – det ser fandme mærkeligt ud ligegyldig hvordan man gør det, så ingen vil kunne skelne skidt fra kanel der 🙂

  Svar
 3. Lotte says:

  Jeg har givet min brudekjole til et museum og har kun fortrudt det en enkelt gang, da jeg læste om et projekt, hvor man kunne forære sin brudekjole til fattige brude i Afrika.

  Svar
 4. Pia says:

  Jeg overvejer også at skille mig af med min brudekjole ril et projekt der syer brudekjoler om til dødfødte børn som de kan begraves i.
  Der er en virkelig morbid affære! Men jeg synes det er så fint at de værn som skulle have været overdænget med kys og kram bliver svøbt i kærlighed når der skal tages afsked med den ❤️

  Svar
  • Kathrissen says:

   Pia, som englemor til et sæt tvillinger kan jeg fortælle at det betyder SÅ uendeligt meget for forældrene at deres børn får tøj på. Vores gjorde desværre ikke udover en lille hue som jordemoderen havde fundet på neonatal, men hvor havde det været dejligt at have et billede af dem i rigtigt tøj!

   Svar
 5. Sofie says:

  Du kan sagtens finde ud af reformer!! Det er så fedt! Tænk at man kan ligge ned og træne (noget af tiden i hvert fald) 😅

  Svar
 6. Vicki says:

  Jeg synes du skal gemme din brudekjole til Uma og Loulou. Den kunne jo også være en flot konfirmationskjole, fx. Der er mange muligheder😊

  Svar
 7. Trine says:

  Allerførst: Tak for dejlig blog og for alt det, du deler. Jeg vil anbefale købestop. Jeg har haft tøj-købe-stop siden midt i juli, hvor jeg fik akut skam over en virkelig dyr blomsterfrakke, jeg var nødt til at købe (og ja, jeg er faldet i siden og har købt en smuk frakke – og en fed buksedragt, som jeg dog byttede igen) – og jeg er overrasket over, hvor rart det er ikke at se på tøj. Jeg ved jo, at jeg ikke skal have noget – så derfor tjekker jeg ikke hverken fysiske butikker eller nettet. Og jeg ser mere opmærksomt på alt det tøj, jeg allerede har. Jeg kan mærke, at det også breder sig til andre områder – ting og dimser – hvor jeg tænker en ekstra gang, inden jeg køber. Det føles rart. Og på et tidspunkt skal jeg selvfølgelig noget nyt og dejligt tøj – men indtil videre er det bare rart med en lille pause.
  Og til brudekjolen: Jeg ville gemme den fine, fine kjole.

  Svar
 8. Camilla says:

  Jeg blev gift sidste år i først min bedstes 56 års gamle brudekjole og skiftede til aftenkjole, hvor underdelen var min mors 25 år gamle brudekjole. Det gjorde ALT for mit bryllup, at deres kærlighed og historie var med i mit tøj <3

  Svar
 9. Anna says:

  Du må virkelig gerne komme med tips til flyverdragt, jeg har termodragt men ønsker mig noget endnu varmere asap.
  ❤️

  Svar
 10. Signe says:

  Jeg håber også, du på et tidspunkt deler, hvilke flyverdragter du har kig på 🧐 Jeg prøver at finde én, men det er svært! Fandt en fed en fra Tolsing, men mine lår kunne ikke være i den…! Den er mere til høje, slanke piger, så måske faktisk noget for dig 💃🏻

  Svar
 11. Katrine says:

  Med to døtre, ville jeg gemme brudekjolen! Tænk hvis de en dag skal giftes og vælger den❤️ Jeg gemmer min og håber min datter en dag går op af kirkegulvet i den, men intet pres fra mig selvfølgelig. Hvis hun vil have noget helt andet, så er det helt fint med mig❤️

  Min mand har købt billetter til Frozen 2 til min datter og jeg og vi glæder os begge SÅ meget❄️❄️❄️

  Svar
 12. Lykke says:

  En flyverdragt er seriøst et af de bedste køb jeg har gjort! Det er så meget mere overskueligt at være ude i frost og kulde med sine børn, når man ikke fryser. Jeg knusELSKER min flyverdragt fra Tolsing, så den kan varmt anbefales. ☺️

  Svar
 13. Sandra says:

  Nu bed jeg lige mærke i, at du overvejede at sælge din brudekjole og det her er måske mig, der er gammeldags, men da jeg blev konfirmeret blev min mors brudekjole syet om til min konfirmationskjole. (Kun relevant hvis din datter skal konfirmeres naturligvis eller måske kan syes om til noget andet). Det var bare en tanke jeg lige ville dele 😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det satser jeg ikke på at mine døtre skal, eftersom de heller ikke er døbt. Jeg har selv tænkt masser af tanker omkring den. Det er nu heller ikke en rigtig brudekjole, skal jeg lige understrege. Men bare en hvid kort sommerkjole med blonder på, så hvis jeg skulle gå hen og fortryde bittert en dag, burde den være til at opstøve igen. Men jeg tillægger vist bare ikke mine ting så meget affektionsværdi 🙂

   Svar
 14. Sarah says:

  Hej Cecilie

  Vil du prøve at sætte et par ord på – måske i et indlæg – hvorfor det der med ikke at købe nyt er svært? Som en, der eksempelvis ikke køber nyt tøj (men brugt en-to gange om året), er det interessant, at det kan være vildt ikke at “skulle købe” i halvanden måned. Jeg er oprigtigt nysgerrig på, hvilke følelser der, som du oplever det, er knyttet til at skulle købe nyt, hvilken følelse det giver dig, når du går ud og køber et stykke (nyt) tøj/skønhedsprodukt/andet, og hvordan det føles, når du aktivt fravælger det. Så et indlæg om dine overvejelser omkring shoppestop vil også være interessant for mig (eller os), som aldrig har købt nyt hver eller hveranden måned.

  KH

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hej Sarah
   Hvor skriver jeg, at det er svært eller vildt? 🙂 Jeg køber faktisk heller ikke nyt hver eller hver anden (eller tredje) måned, men ingen tvivl om at jeg hurtigt lader mig friste, og sagtens kan falde i en tøjkrise-fælde for eksempel, hvor jeg køber en ny kjole, i stedet for at tage noget fra skabet. Og den del er jeg lidt træt af.
   For mig handler det om at være/blive mere bevidst om, hvad jeg køber, samt at finde større glæde i det jeg har. Så der er ikke som sådan en større overvejelse, og det er ikke hverken svært eller vildt for mig ikke at skulle købe nyt, for det er der som sådan ikke noget nyt i, så det ville blive et lidt kedeligt indlæg 😅

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *