Farvel til vintergrå hud

REKLAME FOR ELIZABETH ARDEN

Jeg har med årene fået det bedre og bedre med at gå uden make up, men lige præcis i efterårs- og særligt vintermånederne er det lidt en anden sag, da min hud bliver let irriteret og dermed tør og rød, og så får jeg den der tarvelige grå hudtone, som de fleste af os nok kender uanset om man har den ene, anden eller tredje hudfarve. Derfor plejer makeupbørsterne at være flittigt i brug i de måneder vi går ind i nu. Men jeg gad godt at det var anderledes, og det forsøger jeg at finde en løsning på.
Jeg er i løbet af de seneste par år begyndt at nørde hudpleje en hel del i takt med at jeg er blevet ældre – Og min hud dermed også er blevet det – og bruger derfor blandt andet serum med retinol (eller Vitamin A som det også hedder) om natten, da det skulle kunne mindske og forebygge rynker og linjer. Det var også sådan jeg stiftede bekendtskab med Elizabeth Ardens Ceramide kapsler som findes i flere forskellige varianter og som I måske allerede kender til – Heriblandt den roste variant fra sidste år med Retinol. Dem har jeg brugt i nu et halvt års tid og er meget begejstret. Derfor sprang jeg også til, da jeg blev spurgt om jeg ville give deres nyeste Ceramide kapsel med C vitamin et skud. Jeg har benyttet mig af mange forskellige produkter med C vitamin i løbet af de sidste år, men er ikke før stødt på et produkt med lige så meget koncentreret Vitamin C i som de her små Ceramide kapsler.

Men hvad kan det der C vitamin egentlig? På min tidligere arbejdsplads, lærte jeg af vores dygtige skønhedsskribent (Skud ud til Silke Grane) at C vitamin er noget af det allerbedste for vores hud. Indefra, udefra, alle steder fra, og jeg har lige siden min tid på ALLER redaktionen dagligt drukket C vitamin tilskud, samt gået efter cremer med C vitamin, og jeg synes helt sikkert, at jeg kan se og mærke en effekt. I små tre uger har jeg nu benyttet de helt nye Ceramide kapsler fra Elizabeth Arden, som er proppet med C vitamin, og jeg må bare sige, at jeg faktisk kan se en forskel. Ikke lige med det samme, for med alle hudprodukter skal det lige have lidt tid, men indenfor de seneste dage har jeg bemærket at jeg (eller min hud i hvert fald) har set mere frisk og livlig ud. Den der kedelige grå skygge, der plejer at møde mig i spejlet om morgenen, er blevet erstattet med en glød og det er som om at min hud har fået en ordentlig opvågning. Jeg bruger fortsat de produkter jeg plejer og som virker, og dermed også førnævnte Retinol Ceramide kapsel (kun om aftenen) sammen med Vitamin C kapslerne (både morgen og aften) og som en, der som sagt nørder, og går meget op i hudprodukter, skal der alligevel en hel del til at imponere mig, og det må jeg bare sige at jeg er blevet her.

Kapslerne er doseret således, at en enkel kapsel indeholder præcis den mængde du skal bruge i ansigt, på hals og decolleté, og fordi at hver portion er indkapslet, er produktet helt friskt, når du skal bruge det. De små kapsler er i øvrigt fremstillet i grøntsagsfibre og er derfor bionedbrydelige (derfor er det også vigtigt at de bliver i deres beholder – Ellers går de simpelthen i opløsning).

Elizabeth Arden C vitamin Ceramide kapslerne kan blandt andet købes hos Matas lige her, og det er ikke til at komme udenom, at der er tale om nogle dyre dråber, og at det er en stor luksus prioritering, men de virker i den grad også – Og er med hånden på hjertet det bedste C vitamin serum jeg hidtil har prøvet, og det siger ikke så lidt.

6 replies
 1. Stine says:

  Kære Cecilie
  Jeg bliver nødt til at rose dig for din troværdighed og din dygtighed. Jeg er som læser aldrig i tvivl om at de samarbejder du indgår er nøje udvalgt og du formår gang på gang at producere godt, relevant og flot content. Tak for dig! Og for at være en af de få i din branche, der lader til at have beholdt fødderne på jorden og integriteten i behold ❤️

  Svar
  • Sneglcille says:

   Kære Stine
   Tusind tak. Jeg gør mig meget umage, så det betyder rigtig meget, at du gider bruge tid på at fortælle mig det. Tak.
   Jeg forstår godt, at man kan tvivle på integritet og bevægegrunde engang imellem, ligesom at jeg omvendt også forstår at det på min og mine kollegaers side af bordet kan være svært at sortere i og at man nemt bliver misforstået og udskældt. Min opfattelse er dog, at de fleste, eller i hvert fald mange også gør sig umage og som udgangspunkt er ordentlige 🙂 Tak igen og god søndag

   Svar
 2. Helene says:

  Hej Snegl. Hvordan er det med C vitamin i forhold til A vitamin i cremer, har du erfaringer her? Kan de det sanme og må man kombinere dem?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg kombinerer dem. Så vidt jeg ved, skal a-vitamin (retinol) kun bruges om aftenen. C vitamin kan man både bruge morgen og aften. Kort fortalt: A vitamin mindsker rynker og linjer, c vitamin gør huden mere ensartet og kan mindske den grå kedelige vinterglød og lysner solskader mm. Tjek evt Pudderdåserne – De har skrevet mange spændende og let forståelige indlæg om nærmest alle ingredienser og produkter 🙂

   Svar
 3. Alexandra says:

  Kæreste Cecilie,
  Det her, er en af grundene til, at du er den eneste blogger, jeg aldrig bliver træt af. Du har virkelig en autencitet, der altid gør, at jeg ønsker dig det godt uden en flig af jalousi, når det går dig godt.
  Og i denne kontekst: du overdænger os aldrig med reklamer, og jeg føler virkelig, at jeg får et godt råd fra en veninde, når du lægger et oplæg som dette op. (Dét som alle firmaerne jo netop ønsker, når de indgår samarbejder med bloggere/influencere.) Både fordi der er langt mellem reklamerne, og fordi du altid virker til at have sat dig ind i, hvad det er du formidler til os (og ikke bare tager producentens ord for gode varer).
  Så, tak for et godt råd – jeg vil nok prøve det i min for tiden aktive jagt efter netop gode c-vitamin produkter. Og tak for, at du lukker os ind der, hvor det gør ondt, og hvor det gør godt. Det er en ære at være del af din udvidede netfamilie.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *