2020 planen

Ligeså meget som jeg synes at nytårsforsætter er åndede, platte og umulige at holde – Ligeså fin og inspirerende finder jeg intentionerne om at forandre sig til det bedre og omlægge dårlige vaner. Personligt går jeg selv og tæller ned til 2020, hvor jeg har lagt planer om at udleve en drøm eller to, samt at omlægge nogle ting i mit liv, samt gøre ting jeg ikke tidligere har prøvet. Jeg skal blandt andet bruge to uger mere eller mindre offline, sammen med min familie i januar. Hvilket på mange måder skræmmer mig en anelse, og netop derfor er det nok en rigtig god idé.

Vores hus skulle meget gerne stå færdigt i 2020, eller i hvert fald så godt som, og det er noget jeg ser fuldstændig vanvittigt meget frem til. Renovering er sjovt, men hold kæft, hvor har det også bare drænet os. 80% af vores tid og energi går med det freakin’ husprojekt, og det har været som et fuldtidsjob med ulækkert mange interessetimer, dårlige forhold og ingen løn. Men forhåbentlig bliver resultatet det hele værd – Det regner jeg med.
I det hele taget er en del af min plan, at justere på en hel del ting, og stille og toligt skrue ned på det der dræner og op for det der giver mig energi. Derfor er mange ting sat på spidsen i de her måneder op til det nye år, og jeg får tænkt på, snakket om og overvejet en helvedes masse – Både personligt og arbejdsmæssigt. Jeg drømmer om at skrue gevaldigt op for min indre historiefortæller, og vil gøre alt ,hvad jeg kan for at udleve mine ideer, både dem på skrift og på lyd. Jeg vil gerne bruge min stemme endnu mere – Primært den, der kommer ud når jeg åbner munden, men også den jeg har skabt her og i det sociale medie cirkus jeg er en del af. Og til det har jeg nogle forestillinger om, hvordan skal udleves. Om det lykkedes ved jeg ikke, men jeg vil gøre mit for at det sker. Nogle ting skal vendes på hovedet, posen skal rystes og jeg skal ud over stepperne.

Jeg glæder mig, og jeg er underligt nok slet ikke bange. Endnu altså.

Kunne jeg være mere konkret? Ja og nej, for selvom intet er decideret hemmeligt, så er det stadigvæk så tilpas flyvsk og tegnebrætsbaseret, at jeg har det bedst med at beholde det i mine notesbøger (ja, sådan nogle har jeg) indtil der er noget at dele – Og da en relativ stor del af min 2020 plan (det går op for mig nu, hvor tilpas pisse irriterende ‘2020 plan’ lyder) faktisk også bunder i at jeg gerne vil revurdere, hvordan og hvor meget/lidt jeg deler, er det meget passende at holde det en smule krypteret.

2020 jeg er slet ikke klar! Men jeg bliver det sgu da.


REKLAME: Bøgerne herover har jeg modtaget i gave. De er fra Atelier Aarhus.

4 replies
  1. gritt says:

    Vil stornyde hvis der kommer mere podcast fra dig. Har elsket at lytte til alle dem du har lavet selv og dem du har gæstet 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *