Pip, alderskontraster og et tak

Et lille pip herfra bliver det alligevel til, selvom jeg havde intentioner om at holde mig under radaren i noget tid ovenpå søndagens voldsomme begivenheder. Men efter en hel mandag i sengen, en tirsdag med telefonmøder og en indtil videre halv onsdag på sofaen med en fire årig febervarm Uma draperet henover hele min højre side, trak tasterne alligevel i mig. Det har været nogle mærkelige dage mentalt, for jeg er selvfølgelig ked af det og meget berørt, og ovenikøbet ramt af en grum forkølelse, hvilket ikke gør noget godt for humøret, men omvendt sker der også en masse gode og rare ting, som jeg måske bør have svært ved at omfavne, men som på alle måder fylder mig med glæde og taknemmelighed. Otto har efterårsferie, og da han er så stor som han er, skal jeg nærmest ikke gøre noget for at aktivere ham – Han laver selv aftaler, går lidt i klub, og finder selv på alting. DET er så underligt og mega fedt, at have så stort og selvkørende et barn, og en kæmpe kontrast til de to små, særligt nu da den ældste af de to, ligger her helt varm og lille, imens den anden boltrer sig i sin elskede vuggestue. Jeg skal optage podcast i dag. Faktisk skulle det have været gjort nu, da jeg ellers kommer til at bruge det meste af min aften på at skulle redigere og klippe tilMen jeg kan (læs: må) ikke forlade febertrolden, så det må vente til Michael atter er retur fra hans møder i København, hvilket er inden længe. Det giver mig til gengæld rig mulighed for at finpudse mit manuskript til dagens optagelser, få muget ud i min mailbakke og drukket lidt mere kaffe, samt at stikke hovedet her forbi. Hej.

Tak for jeres opbakning og forståelse i det jeg går igennem nu, og i det hele taget i næsten alt, hvad jeg foretager mig. Jeg har svært ved at sætte ord på præcis, hvor stor en forskel det gør, og hvor meget det faktisk betyder. Så for nu et ydmygt – men kæmpestort TAK.

OBS: Signer du op til Podimo via dette reklamelink, får du to måneders gratis adgang.

4 replies
 1. Ida says:

  Hej Cecilie,
  Jeg har lige hørt jeres nyeste afsnit af VoksenABC og blev rørt over jeres snak om sensitivitet, da jeg virkelig følte mig set! Jeg endte med at pause afsnittet og læse videre på nettet, hvilket har givet mig lyst til at blive klogere på min egen sensitivitet i sociale situationer og hvordan jeg kan håndtere det. Tak for jer alle fire og selvfølgelig især for dig for din dejlige blog også! Jeg nyder virkelig at følge med. Glæder mig til din anden podcast i morgen. Tanker til dig i denne tid.
  -Ida

  Svar
 2. Helle says:

  Har lige hørt 3. afsnit af krøllet kærlighed, og tror sgu jeg elsker dig 😉🙏😜 Du/den er så god. Og selvom Michael starter med at lave noget værre rod, så cadeau til ham over hans måde at tackle det på. Tror mange mænd ville have haft svært ved at rumme de mange sårede følelser ❤️ Glæder mig til næste afsnit.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *