Mandag uge 43: Op på hesten, fødselsdage og fejring

Mandagen startede klokken 05:05, hvilket trods min nye vane med at stå op før alle andre, alligevel var tidligere end normalt. Grunden var, at Michael og Leopold skulle køre tidligt, og derfor var oppe, og det hørte Loulou og så mente hun, at vi skulle joine morgenfesten. Så det gjorde vi og ikke længe efter, stødte resten af familien til. Derfor har vi allesammen haft en rolig og lang morgen med morgenramasjang, havregrød og gulvleg, og så var alle sendt afsted og afleveret inden 8 og jeg har derfor kunne komme tidligere i gang end jeg plejer – Og det er fedt. Især fordi jeg er så absurd bagud med alt grundet de sidste mange ugers langsomme tempo, og særligt den seneste uge, hvilket har smadret mit ellers indtil da vellykkede eksperiment om ikke at udsætte ting.

Men nu må det være nok – Jeg skal op på hesten igen, og har derfor lavet mig en god gammeldags to do liste og vil forsøge at starte med det slemme/kedelige først, og derved forhåbentlig nå nogenlunde i mål inden jeg skal hente børn i eftermiddag. Altså det her indlæg er ikke en af de kedelige to-dos, tværtimod, men det er sådan en rar og overskuelig start på ugen, så det skulle selvfølgelig ikke udsættes bare på grund af en lang dum liste.

I morgen har jeg en nogenlunde rolig dag med en kaffeaftale, optagelser til podcasten og lidt redigering, inden jeg om aftenen skal ud og spise med Confetti, der jo for nyligt er blevet noget større end udgangspunktet, onsdag har jeg møder i København hele dagen, torsdag udgiver Cana sin tredje bog (hun har i øvrigt lige lanceret en webshop, hvor du kan købe alle tre bøger – Se bare her) og det skal jeg selvfølgelig være med til at fejre,
Og så skal jeg optage podcast med Fjernsyn for mig drengene (ja, igen). Fredag bliver bloggen 10 år, og planen var jo faktisk at jeg ville holde fest, men eftersom at de sidste måneder har budt på lidt mere action end forudset, har jeg udsat fejringen. Lørdag holder MM fødselsdag, hvilket jeg har på fornemmelsen ikke kommer til at forløbe helt stille, så det glæder jeg mig også til. Søndag er sat af til tømmermænd, familietur og tøjvask.
En begivenhedsrig uge, som forhåbentlig dodger alle forhindringer og efterårssygdomme, og bare kører smooth derudaf. Især fordi at Michael arbejder lange dage hver dag, så al hjemmelogistik ligger på min tallerken. Krydsede fingre og en kæmpestor jahat herfra.

GOD DAG!

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *