Mandag uge 41: En langsom opstart, aftaler, podcast og hjemmefokus

Mandagen er allerede godt igang og det er næsten frokosttid her på hjemmekontoret. Jeg er trukket op i soveværelset for at kunne koncentrere mig om noget andet end bjerget af rent vasketøj, det skal lægges sammen og på plads, men som må vente til i aften. I denne uge har jeg som altid en del møder og events, nogle kaffeaftaler og en podcast der skal optages. Afsnit to af Krøllet kærlighed udkommer nemlig på torsdag om alt går efter planen. Tak for modtagelsen af første afsnit forresten. DET havde jeg ikke forventet! Tak!

I aften har jeg en aftale med en veninde her i Hornbæk. I morgen skal jeg til København hele dagen, og det skal jeg igen torsdag og måske fredag. Resten af tiden skal jeg bruge herhjemme, tildels på at skrive blogindlæg, både til nogle kampagner, og bare udfra tanker jeg har tænkt på det seneste, jeg skal tage nogle billeder til førnævnte kampagner, og så som sagt optage, klippe og udgive podcast. Og så skal jeg have givet huset en overhaling igen igen. For et par uger siden kom jeg ordentligt i bund med noget seriøs oprydning og hovedrengøring, og selvom vi har været gode til at holde det pænt her siden, er det eksploderet henover weekenden, og det bliver jeg nødt til at gøre noget ved. Tænk sig af jeg, det vildeste sjuskehoved, er nået dertil?!

Så endnu engang en forholdsvis almindelig og rolig uge, dem er der mange af for tiden, og det gør mig godt.

God mandag <3

6 replies
 1. Dicte says:

  Hej; god mandag i lige måde og håber du får en dejlig uge – hvor er jakken, du har på på billedet, fra?

  Svar
  • Sneglcille says:

   H&M, men fra sidste (eller forrige) vinter. Tjek deres Premium Quality afdeling på hjemmesiden – der plejer at være smukke frakker i samme stil. Jeg er gået tre størrelser op for at få den så oversized som den er 🙂

   Svar
 2. maja says:

  Hej Cecilie – ang din podcast, vil du ikke gøre lidt mere ud af lyden? Især episode 2 har virkelig dårlig lyd, så det er svært at høre hvad du siger. Det er som om du taler ned i en kasse på den rungende måde. Det kan lyde som en super træls kommentar, men podcasts er jo netop båret af lyden alene, så det er ærgerligt når det halter. Plus at når man nu ligger hos Podimo, hvor det koster penge for brugeren, så må man som kunde minimum forvente at lydkvaliteten er i orden.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *