I øvrigt

 • Tager jeg flere gange dagligt mig selv i at formulere nogle besynderlige sætninger til mine børn: “Ikke slikke på cyklen!”, “Det er forbudt at sidde på hunden!”, “Du skal ikke putte knækbrød mellem tæerne, tak!” Og den slags.
 • Skal vi holde juleaften hjemme hos os i år. Jeg glæder mig og frygter det på samme tid. Det er min første gang.
 • Sker der en del forandringer i mit liv for tiden og jeg er enormt dårlig til at deale med det.
 • Er jeg virkelig ikke en efterårsfan, og var det ikke for indiske gryderetter, lav sol, striktrøjer og nye realityprogrammer, som jeg trods alt holder virkelig meget af, er jeg ikke sikker på hvordan jeg skulle komme igennem de her blæsende og grå måneder, der altid svømmer over i omgangssyge.
 • Er jeg på mange måder alt for engageret i og begejstret for “Gift ved første blik”.
 • Åbnede mit stamsted i dag efter en måneds ferie, og selvom det “bare” er en kaffebar, gør det virkelig meget for min hverdagsglæde.
 • Er der kommet premieredato for min podcast. D. 3. oktober. Som i i overmorgen. Skriiig!
 • Mangler jeg både at få klippet jingle og lavet artwork klar til førnævnte premiere. Jeg når det! Selvfølgelig. (Håber jeg).
 • Har jeg nogle helt vanvittige humørsvingninger for tiden, der uden tvivl skyldes en kombination af efterår, travlhed og udsigten til førnævnte forandringer. Men jeg er skiftevis lykkelig og ked af det.
 • Fandt jeg en af mine efterårsfrakker frem i formiddags og fandt en Snickers i min lomme. #Lykke

 

19 replies
 1. Cecilie says:

  Halløj snegl, har du nogle bud på gode realityprogrammer? Jeg elsker også gift ved første blik og bagedysten.. ved du om der findes noget i den retning?

  Svar
 2. Jannie says:

  Tænk at du har kunnet slippe for at holde jul, indtil du er 33. Jeg holdt jul 14 dage efter mit 1. barns fødsel. Det er så 40 år siden. Jeg har sørget for julemad, juletræ og avec, i 40 fucking år. Men nu er det slut. Helt slut. Jeg gider simpelthen ikke mere. For min skyld kunne vi sagtens afskaffe julen.

  Svar
 3. Jane O says:

  Måske jeg har overset det, men hvad hedder din nye podcast? Glæder mig til den udkommer. Du er lige så fantastisk til Podcast, som du er til at skrive ❤️

  Svar
 4. Matilde says:

  Kender du podcasts GVFB podcast, hvor de tre værter hver uge diskuterer ugens afsnit af gift ved første blik? Kæmpe anbefaling herfra, de er så sjove!

  Svar
 5. Jannie says:

  Jeg synes det er virkelig hyggeligt at holde jul hjemme. Men det kan virkelig også anbefales at udlicitere nogle af opgaverne/maden til gæsterne. Så kan alle slappe lidt mere af og nyde det 🙂

  Svar
 6. Helene says:

  Vi holdt jul hjemme for første gang sidste år. Det var noget af en mundfuld men også virkelig skønt. Og fantastisk at vågne op næste dag til ægte julefred og pyntet juletræ…😊 Vi sendte svigermødrene i køkkenet og havde selv købt ind til and og brune kartofler og alt andet der kunne forberedes hjemmefra blev uddelegeret.

  Svar
 7. Helle says:

  Min bror begyndte at spise vegansk/vegetarisk i starten af året og min mor er ved at gå i spåner over, hvad hun skal servere for ham juleaften. Hvis du har gode idéer, hvad gør I typisk juleaften og i juledagene?, som du kunne tænke dig at dele, vil det være så værdsat!

  Svar
  • Sophie says:

   Hej Helle,

   Jeg har spist vegetarisk i mange år og laver næsten altid ’smæskesteg’. Opskriften er vist fra Maanebarnet. Det smager skønt og man kan spise det samme tilbehør som resten af familien. Jeg laver dog min egen brune sovs på en god grøntsagsfond.

   Svar
   • Sneglcille says:

    Jeg plejer at spise quinoadeller eller nøddesteg (min bror laver den, så jeg kan desværre ikke engang dele en opskrift) og ligesom Sophie en sovs på grøntsagsfond. Og så spiser jeg bare kartofler, brune kartofler, rødkål og salat til ligesom resten af selskabet 🙂

    Svar
 8. Landsbyboen says:

  ELSKER dine “I øvrigt” indlæg. Punkt 1 kender jeg alt for godt😂 Og det med at finde slik (eller penge) i en eller anden lomme eller taske er win. HVER gang!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *