Dårlige dage giver gode dage

I går var jeg en tordensky. Helt hidsig, snappy og irritabel. Jeg gik ned på stranden og brølede ud i vinden på et tidspunkt fordi jeg havde så meget raseri ophobet indeni. Det hjalp kortvarigt, men ændrede ikke på min korte lunte, vrisseriet og at jeg senere lossede hårdt til en vasketøjskurv. Flot.
I dag skal være bedre.
Jeg ved godt, at de dårlige dage er med til at gøre de gode dage bedre, men lige i går måtte for min skyld gerne have været sprunget over. Normalt kan jeg godt finde ud af at gøre noget ekstra godt for mig selv på de dage, der er dumme, og på den måde vende humøret eller om ikke andet mildne det lidt. I går var ikke sådan en dag, og jeg tog mig selv i at dyrke det lidt. Samt at love mig selv, at i dag ville blive bedre. Nu er det i dag og jeg er stadigvæk en sur røv, MEN jeg nægter at gå ned af den vej igen, og har besluttet mig for at i dag er en god dag. Jeg spiste tre skumjulemænd til morgenmad og har sendt Michael ned efter formiddagsbrød og vil nu klippe morgendagens podcast til jer inden jeg tager til møde i Helsingør. Jeg har i øvrigt lige fået statistikken – og Krøllet Kærlighed er den 8. Mest lyttede podcast på hele Podimo. Whoa! Tak <3

… Og så ringede vuggestuen. Loulou har feber og sår i munden (Hånd- fod- mundsyge?) … Fedt at hendes mor og far ikke opdagede det i morges. Suk.
Ny plan: Sofakontor med sygdomsmus inden møde i Helsingør, og så må jeg klippe lyd i aften. Det kan også noget.

God onsdag! …eller dårlig onsdag, hvad end du er til.

 

4 replies
  1. Karoline says:

    Det kan også være, Loulou har primær herpes simplex type 1, der viser sig som aftøs stomatitis…? Om ikke andet, rigtig god bedring med hende ❤️

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *