10 års-snegl

Allerede i 2008 begyndte min veninde Rachel at prikke til mig omkring de der skriverier jeg havde det med at sende til hende i tide og utide, samt dem jeg udgav på den virtuelle opslagstavle på min Myspace side. Hun mente bestemt, at jeg skulle oprette en blog, og jeg mente bestemt, at det var en lidt fjollet idé. Jeg overvejede det alligevel længe og grundigt, og i slutningen af min graviditet med Otto oprettede jeg alligevel en blog. Det blev ved det i månedsvis og jeg gjorde ikke mere ved det – lige indtil en aften i oktober.
D. 25. Oktober 2009.
Hvilket vil sige at Sneglcille i dag har kunne fejre 10 års jubilæum. Ti år der er fløjet afsted og alligevel har været ualmindeligt begivenhedsrige. Tre børn, et bryllup, tre flytninger plus alt det løse, som forskellige jobs, små og store kriser, lykke, glæde og alt imellem, bare for at nævne nogle enkelte highlights  – Og nu er vi så her. 10 år senere.
Jeg er på alle måder glad for at jeg alligevel gik imod tvivlen og sprang ud i bloggeriet. Sneglcille er meget mere end en blog for mig, og jeg er uendeligt stolt af og glad for, at det er gået som det er gået.
Jeg ved ikke om det bliver til ti år mere, men jeg ved at Sneglcille har haft og har kæmpe betydning i mit liv, og altid vil være med mig.
Tak fordi I er med. Det ville ikke være det samme uden.

19 replies
 1. Mette says:

  Tillykke 🎉
  Elsker at du tør vise din sårbarhed – det kræver stort mod – og det er noget af det jeg elsker ved din blog.
  Kan dog godt forstå hvis det også tærer, men håber på at du bliver ved lidt endnu ❤️

  Svar
 2. Lis says:

  10 år er længe. Måske det er på tide at dreje nøgle om? Der er rigtig mange det synes også taler om at du er blevet dårlig(ere)
  Just saying.

  Svar
  • Maiken says:

   Lis. Det hedder min mor også. Hun siger altid: “Hvis man ikke har noget pænt at sige, så lad vær’”. Så: Håber du får nogle søde hilsner, næste gang du fejrer noget. Love <3

   Svar
  • Trine says:

   Jeg måtte altså grine højt over, hvor pinligt det er at komme med sådan en sviner. Jeg håber, at Cecilie også griner, for man kan næsten ikke andet.

   Tillykke med de 10 år, Cecilie! Jeg har været hele bloggen igennem flere gange, og jeg er vild med den og dig.

   Svar
  • Sneglcille says:

   Kære Lis
   Nøglen bliver ikke drejet rundt lige foreløbigt, og når den gør, bliver det ikke på grund af, hvad du eller “mange andre” mener. Jeg håber, du får en dejlig weekend ❤️

   Svar
 3. Sine says:

  Åhh Lis, du må have det svært ❤️

  Cecilie ❤️ Kæmpe stort tillykke med dit guld! Jeg bliver så inspireret af at følge dig og nyder den måde du udtrykker dig på!
  Tak for de gode fortællinger – glæder mig til flere af dem…

  Kh. Sine

  Svar
 4. E says:

  TAK fordi vi har fået lov til at være med i tykt og tyndt. Jeg har fulgt med i 7-8 af årene, og jeg har elsket det lige fra start til nu. Du er så hjertevarm, skriver så godt og deler altid alt det relaterbare – uanset om det er godt eller dårligt. Jeg er vild med det, og jeg håber at du har lyst længe endnu. Når du ikke længere har, en dag, så skal jeg nok acceptere det og ønske dig alt det bedste, men kun hvis du lover, at det aldrig kommer til at være de negative mennesker, der bringer dig derhen. Tak og atter tak for dig og for Sneglcille – jeg glæder mig til at se, hvor livet fører dig hen.

  Svar
 5. Pernille says:

  Stort tillykke! Jeg har fulgt dig i fra starten. Var lige flyttet til København, havde ikke noget arbejde og kendte ikke så mange og havde dermed en masse tid, som jeg brugte på at læse og opdage disse ‘skriveblogs’ som jeg kaldte dem i starten. Din ord var så stærke og brændte sig fast i mig. Nyder stadig at læse med! 10 år er godt gået! Jeg hænger med også i de næste 10. Tillykke!

  Svar
 6. Hanne says:

  Kære sneglcille. Tillykke med de 10 år. Blev vild med din blog fra første læs for ca tre år siden, du skriver så følsomt, ærligt og medrivende. Jeg nyder at følge dine små hverdagsglimt, men endnu mere dine skriv der oftest rammer noget i mig. Jeg følger gerne med 10 år mere.
  Og så Din krøllede kærlighed!!!! Smuk, medrivende og modig fortælling. Glæder mig til at se den filmatiseret en dag.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *