Søndag: Bindingsværk, lilla hår, rengøring og nerver

Vi har ramt en kæmpe milepæl i vores renovering, som det ses herover. Facaden på gavlen er færdig. Vinduerne bliver slebet, kittet og malet i næste weekend, og så mangler vi “bare” at kalke huset, men det kan heldigvis vente lidt. Det betyder virkelig meget for os, at være nået hertil, for selvom der er lidt vej endnu før vi er færdige med huset, gør det virkelig noget ved motivationen og lysten til at fortsætte, når resultaterne er så tydelige som her.
Foruden at færdiggøre ovenstående, som jeg desværre ikke selv kan tage æren for, har vi gjort et kæmpe indhug indendørs også. Jeg har fået gjort hovedrent for første gang i pinligt lang tid, sorteret ud, hængt billeder op, vasket sengetøj, banket tæpper, alt det der, som man bør gøre meget oftere end jeg formår, og det føles pisse fedt. Børnene hjalp til, eller, de var med. Imens jeg skrubbede badeværelset ned, fik Uma farvet sit hår (bare med sådan noget balsamfarve, der kan vaskes ud igen), der i forrige uge blev klippet i en virkelig fin page og som i fredags fik et ekstra klip af en legekammerat i børnehaven (suk!). Hun har nu lilla spidser og er lykkelig for det. Jeg overvejede et kort sekund at gøre hende kunsten efter, for jeg synes det er skidesejt, når jeg ser andre med seje farver i lokkerne, men jeg trak i land og lod hende rocke looket selv.

Det har været en rigtig fin uge, og en helt vildt dejlig og produktiv weekend, som virkelig har givet mig mod på en ny uge. Jeg kommer ikke udenom, at jeg stadigvæk er overvejende tungsindig, og der er desværre kun dårligt nyt fra hospitalet, hvor min bedstemor bliver mere og mere syg, og det er så skide hårdt og uretfærdigt, at være vidne til. For en måned siden var hun frisk som altid og alt var fint og normalt, og nu er det alt andet. Det er tankevækkende og uhyggeligt, og det går udover min søvn, mit humør og mit overskud langt henad vejen, men hverdagen fortsætter, og det skal den selvfølgelig også – Det er bare en meget ambivalent følelse.

Næste uge bliver igen en af dem med fart på. Både Michael og jeg har fuldt program, men mere om det i morgendagens ugeindlæg. Nu vil jeg lægge sidste hånd på noget, der også giver mine nerver kamp til stregen, og som forhåbentlig kan gå live i morgen (det er min podcast), og så vil jeg spise en sen middag med min hårdtarbejdende byggemand, måske dele en øl og fejre vores flotte hus.

God søndag aften <3

6 replies
  1. Betina says:

    Hvad er det for noget hår halløj du bruger til hende? Har nemlig en næsten (meget vigtigt) 6 årig der drømmer om samme 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *