Mandag uge 40: Møder, et kursus, Den store bagedyst og en podcastpremiere

Det er mandag (igen!) og jeg er tjekket ind på mit rullende kontor. Det i Kystbanen. Jeg har indtil nu undgået regnen og det hele har været meget lidt mandagsagtigt med medgørlige børn, nul forsinkelser og god stemning. Jeg skal til møder i København hele dagen. Med samarbejdspartnere til bloggen, hos Podimo omkring min nye podcast, og så skal jeg i aften til en filmpremiere, sammen med Michael, hvis vi kan få min mor til at putte børnene imens.

Resten af ugen ligner de fleste andre med møder, aftaler, hjemmearbejde, et kursus, skriveri og en fællesmiddag med Hornbækdamerne, og i weekenden skal vi til familiefødselsdag og ellers bare slappe af og lade op. Og så er der Den store bagedyst på lørdag, hvilket er noget Otto og jeg har set frem til i månedsvis.

Men alt i alt en rolig, næsten almindelig uge, med forhåbentlig en podcastpremiere, nye arbejdsmæssige tiltag om alt går godt og en masse familietid. Det bliver godt.

God mandag til jer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *