Mandag uge 39: Pakket kalender, en enkelt hviledag og måske en premiere

Mandag morgen er blevet til formiddag, og jeg sidder præcis samme sted på nu 3. time. Vi sov længe i dag, til klokken 7, og jeg sendte mig selv en kærlig tanke fordi jeg i går aftes fandt overskud til både at smøre madpakker og bage klatkager, så jeg hverken skulle sørge for morgenmad eller frokost, men bare kunne brygge kaffe og hænge ud med mine små mennesker ved morgenbordet. Michael kørte dem alle afsted og jeg kunne indtage det sofahjørne som jeg altså stadigvæk sidder i. Jeg klipper podcast på livet løs, hvilket er noget af en udfordring, da min computer simpelthen er så tudsegammel og opbrugt, så den konstant fryser og tvinger mig til at genstarte. I dag er min eneste hjemmedag. Jeg prøver at have minimum en af dem om ugen, meget gerne flere, da det giver en kæmpe ro og gør min bagkant noget mere fleksibel, og jeg dermed når mere. Det er klart en af de helt store fordele i at arbejde som jeg gør. Foruden at få podcasten klar (jeg skal nok snart klappe i omkring den forbandede podcast. Det fylder bare virkelig meget), skal jeg løse nogle mindre sjove regnskabsmæssige ting (hej kæmpe ulempe ved mit arbejde!) og så har jeg et kaffemøde her i byen inden jeg skal hente børn. Resten af ugen skal jeg være en hel del på, blandt andet skal jeg have taget billeder til nogle forskellige ting, jeg skal filmes, og så skal der selvfølgelig optages et afsnit eller to af Voksen ABC. Derudover har jeg tre events, jeg gerne vil deltage i, samt et par møder her og der. Jeg skal til fest på fredag, og det samme skal min mand, så der er også lige et puslespil der skal lægges, både i forhold til børn, overnatning i København, hjemtransport osv,  og lørdag er jeg inviteret til middag hos en veninde. Så endnu en god uge med fart på.

Nu vil jeg rejse mig og smøre mig en mad og lave en kop kaffe, imens jeg får genstartet computeren for nok 10. gang. God mandag og god uge!

4 replies
 1. Emma says:

  Hvis I en gang imellem får brug for en til at passe jeres skønne børn, kender jeg den sødeste af slagsen. Du har min mail <3
  Med ønsket om en dejlig uge

  Svar
  • Sneglcille says:

   Mange tak, men vi (og vores børn) foretrækker tætte bekendtskaber til pasning, i hvert fald så længe de er små.
   I lige måde 🙂

   Svar
 2. Malene Bækgaard says:

  Uhhh… Den skjorte ser FLOT ud. Mon man kan få et link? Det ligner lige en, der ville passe ind i min garderobe 😊

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *