Mandag uge 37: Græsenkeri, Fyn, bryllupsdag og familiefokus

Mandagen startede allerede klokken 4, hvor jeg vågnede ved, at Michael gjorde sig klar til at tage til Jylland, hvor han skal være indtil i morgen aften. Jeg faldt aldrig rigtigt i søvn derefter, og da Uma og Loulou vågnede nærmest synkront lidt over seks, sprang vi ud af sengen, og så var dagen i gang. Otto har hostet sig igennem weekenden og lader til at have overtaget den virus, der gjorde Uma hæs i sidste uge, og han har derfor joinet mig og Hera på sofakontoret i dag, hvor jeg er gået i krig med min indbakke, der roder og er fyldt. I denne uge har jeg et ret pakket program. I dag arbejder jeg hjemme, i morgen har jeg møder i byen, og en bagkant i Hornbæk, der ikke helt går op, men som forhåbentlig løser sig. Onsdag skal jeg til Fyn med en håndfuld kollegaer og se MMs Jon folde sig ud på de skrå brædder. Torsdag går turen tilbage til Sjælland, hvor jeg håber, at kunne klemme en frokost ind med min mand, da vi kan fejre 4 års bryllupsdag. Og derudover ligger der en masse hængepartier og venter på min to do liste, og jeg øver mig jo på ikke at udsætte ting, såeh…
Foruden at være en lidt rodet uge, med et “når min far kommer hjem, er min mor lige gået”-rend. er det også en uge med familiefokus. Min bedstemor er desværre stadigvæk indlagt og uhelbredeligt syg, hvilket fylder rigtig meget, og så er min lillebror for få timer siden landet i Danmark. Ham jeg ikke har set i et år og hvor der ligger en konflikt og ulmer, som jeg håber kan bliver løst eller mildnet, inden han flyver hjem til USA igen næste weekend.

Nu vil jeg brygge noget mere kaffe, og en kop the til hostedrengen, og komme videre med min indbakke, så der måske kan blive tid til en gåtur på stranden med hund og ældstebarn, inden jeg skal hente resten af flokken.
God mandag og uge til jer <3

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *