Mandag uge 36: Ro på, fællesspisning, græsenke og skolefest

Det er mandag formiddag og jeg er netop vendt hjem efter en lang gåtur på stranden. Jeg har med vilje lagt så lidt som muligt i starten af denne uge, da jeg er alene med børnene, og stadigvæk har et alvorligt sygt familiemedlem, og føler derfor behov for at tage alt ned i tempo. Nu har jeg dog alligevel fundet min computer frem og vil forsøge at få styr på nogle af de ting, jeg ikke nåede sidste uge (never ending…) Og så skal jeg have lagt noget planlagt indhold op her og på Instagram senere i dag (jer med kæledyr kan passende følge med).

I morgen holder jeg helt fri og satser på at tage på hospitalsbesøg, onsdag skal jeg til København og holde møder – Med Confettidamerne, en samarbejdspartner og en journalist. Onsdag aften er det igen tid til fællesspisning for Hornbækdameklubben. Torsdag skal jeg optage podcast, og til skolefest, og fredag er indtil videre helt fri af planer. Så en ret rolig uge egentlig, i hvert fald i kalenderen. Indeni er jeg alt andet end rolig. Bekymringer, gnavent humør og kæmpe underskud gør, at det hele karter rundt i hovedet på mig og helt simple opgaver som at svare på en mail, eller tømme en opvaskemaskine føles uoverskueligt. Jeg tager den derfor som sagt med ro i dag og i morgen, og håber at alting snart bliver normalt igen.

Jeg håber jeres mandag er rar <3

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *