I øvrigt

 • Foretrækker jeg at spise med gaffel, og undgår helst skeer. Jeg kan ikke forklare hvorfor.
 • Har det sidste års tid som hyppig pendler lært mig, at alle i den grad har forskellige grænser… For eksempel har jeg op til flere gange oplevet medpassagerer klippe negle. Noget jeg knap nok vil gøre foran min mand. Men ok.
 • Optog jeg i går en dummy til mit næste podcast projekt, og har sendt det til gennemlyt hos et par stykker. Jeg har endnu ikke fået feedback og er ved at gå til af spænding og nerver
 • Er jeg på ingen måde klar til efteråret. Selvom det er hyggeligt og alt det der, kan jeg simpelthen bare ikke med blæst, kulde og mørke.
 • Formåede jeg i går at glemme både en deadline og et forældremøde, hvilket ikke ligner mig, og jeg må erkende, at jeg igen skal til at skrive ALT ned.
 • Er mine børn simultant vokset ud af ALT deres tøj. Hvordan?! Gudskelov kan yngste overtage lidt fra mellemste, men alligevel.
 • Ved jeg godt, at jeg har nævnt dem før, men kan vi igen lige tale om, hvor store husedderkopper er?? Google siger op til 10 cm, jeg er ret overbevist om, at vi har nogle i annekset, der slår den rekord med mindst tre centimeter. Ad blev der sagt!
 • Er vi ved at udvide vores i forvejen ret store køkken, og det bliver så pisse sejt! Michael har bygget et køkkenmøbel af en gammel skænk og er i gang med at eksperimentere med at lave en lyserød køkkenvask! Vær forberedt på køkkenspam (hvis altså det lykkes).
 • Fylder bloggen 10 år om en måned og jeg skal til at igang med at planlægge en fest. Jeg drømmer om noget med en masse gode mennesker (venner, kollegaer og jer), kanelsnegle, dåseøl og espresso martinis.

11 replies
 1. Rikke says:

  Hahaha! Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet over første punkt – SÅDAN HAR JEG DET OGSÅ! Jeg vil allerhelst også KUN spise med gaffel. Hvis jeg kan undgå at bruge både ske og kniv (fx til gryderetter) er min lykke gjort! Gaflen vinder hver gang!! 🙋🏼‍♀️

  Svar
 2. Karoline says:

  Jeg stemmer også for gafler! Det er faktisk lidt et issue, for det er vist dårlig skik at spise kun med gaflen i højre hånd, når man er til “selskab” 🤷🏻‍♀️

  Svar
 3. Tine says:

  Kanelsnegle og espresso Martini lyder som en perfekt kombi 😍
  Og sejt med de 10 år!!! Tillykke med det. Og tak for at dele ud af dit liv her på bloggen.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *