I øvrigt

 • Er det søndag aften og selvom det er lykkedes mig at komme ordenligt tid i seng, lykkedes det mig ikke at lade telefonen ligge i stuen, og jeg har nu brugt en time på Instagram, candy crush og bloggen.
 • Skal jeg være græsenke de næste par dage, da Michael kører til Jylland i nat.
 • Kommer vi, Michael og jeg stort set ikke til at se hinanden før på torsdag, som meget belejligt er vores bryllupsdag.
 • Er jeg blevet bidt af BH902010 ! Det er noget andet end det gode gamle, men det holder sgu.
 • Fortalte jeg for nylig, at jeg syntes persille havde fået en bismag af fisk. Nu har rosmarin fået en bismag af mug. Hvad foregår der med mine smagsløg ??!
 • Har huslivet virkelig fået min araknofobi i skak. Jeg er iskold overfor alt otte-benet efterhånden med undtagelse af hus-edderkopper. Det er seriøst for vildt, at der findes edderkopper på den størrelse i Danmark. Ad!
 • Havde jeg, apropos klamme dyr, endnu engang lykkeligt glemt alt om den bananflue epidemi, der altid hærger os i sensommeren. Den er jeg blevet mindet om nu. Ad!
 • Har jeg endelig fået malet udestuen grøn! Og det er præcis så Pippi agtigt som jeg havde håbet på, men jeg er nu alligevel kommet i tvivl, om den bare skulle have været hvid.
 • Er jeg SÅ træt af, at male og har fortsat penselsspændinger helt op i øret, så grøn it is.
 • Har jeg tilbragt en del tid i mit gamle hood i sidste uge, på Vesterbro og Frederiksberg. Det var nostalgisk og lidt hårdt, men faktisk mest dejligt.

8 replies
 1. Mikala says:

  Bananfluer – jeg hader dem… et godt trick imod dem er at tage et glas, hælde rødvin i det og en enkelt dråbe opvaskemiddel. Bananfluerne eeelsker rødvin og når man så har opvaskemiddel i, så er der meget lavere overfladespænding, hvilket betyder at bananfluerne drukner, når de flyver ned i rødvinen… Det er meget effektivt og rydder hurtigt ens køkken for bananfluer 🙂

  Svar
 2. Ann says:

  Hus-edderkopper er jo ikke insekter, det er deciderede dyr! De er så store og klamme og jeg er ellers også rimelig kold over for resten, men hus-edderkopperne gør mig kold i hele kroppen.

  Svar
  • Karen says:

   Edderkopper er aldrig insekter! 😊 6 ben = insekter. 8 ben = spindlere (Edderkopper, mider, mejere mf)
   Hilsen biologen 😉

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *