En anderledes weekend i sigte

Fredag! Jeg sidder på kontoret og drikker varm kaffe, imens regnen vælter ned af ruderne. Når det stilner af, har jeg overtalt min vidunderlige campaignmanager Roza (med Z, jeg elsker det!) til at vi skal ned i gaden og hente pizza til frokost. Derefter har jeg et par timers arbejde, inden jeg skal mødes med min mand. UDEN BØRN. Det er lidt af en sensation. For os i hvert fald. Vi skal spise sammen, og til fødselsdag hos en ven i aften, og så sover vi sgu på hotel i København. I morgen spiser vi en morgenmad sammen, og så tager han alene til Hornbæk og henter børn og hund hos mine forældre, og tager dem med hjem. Jeg bliver på hotellet for at skrive, sove, lade op, og om aftenen er jeg inviteret på Daal og Rosé hos en veninde, inden jeg snupper en overnatning mere i en hotelseng, denne gang uden selskab, og så tager jeg hjem søndag morgen. Det er på alle måde tiltrængt, og hvis jeg skal være helt ærlig, også ret fortjent men sådan to døgn. Jeg glæder mig både til at være alene med min mand væk fra renovering og dagligdag, men også til at være helt alene – Jeg savner en masse på forhånd og har også tildels fortrudt en håndfuld gange, men det ville også være mærkeligt andet. Det er vist bare en forældres lod i livet. At ønske sig alenetid, og så alligevel ikke kunne nyde det 100% når man får det. Sådan har jeg det, og det er sgu lidt åndssvagt.
Så altså en noget anderledes weekend for mit vedkommende!

Jeg håber I får en dejlig fredag og weekend uanset om den står på øl og dans, Disneyshow og slik, eller noget helt tredje. Det er jo fredag og I kan som altid følge med på Instagram, hvor jeg har fredagsfølger <3

Jakken er en gave fra H&M – Reklamelink til den HER
Lædertasken er en ældre sag, købt i COS
Den midterste kosmetikpung en gave fra min kollegas firma Windflower stories
Nederste kosmetikpung er fra Månesten.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *