Weekend med fuldt hus og sommer

Først og fremmest; For fanden, hvor er jeg glad for at sommeren er tilbage! Det er helt vildt, hvad det gør for mit sind og humør!

Det er søndag aften og jeg er alene hjemme med børnene. Pigerne er netop blevet puttet, og jeg har fundet et køligt hjørne på vores trappe. Otto er gået i bad, og når han kommer ud, skal han også i seng. Jeg skal egentlig både sortere vasketøj, smøre madpakker og gøre huset præsentabelt igen efter er heftig fuldtbooket weekend, men lige nu har jeg brug for bare lige og sidde. Det er noget jeg er begyndt at prioritere højt – Det med at tage et øjeblik til bare at være. Jeg gør det særligt, når jeg har allermest travlt og har allermindst tid. Man skulle tro, at det stressede mere end det gjorde gavn. Det er bare ikke tilfældet, tværtimod får det mig til at trække vejret, får mine skuldre ned på rette sted og giver et bedre overblik. Nogle gange er det rigeligt med 30 sekunder og et par dybe vejrtrækninger, andre gange 10 minutter og en kop kaffe. Prøv det, prøv det.

Weekenden har været proppet med gæster. Fredag havde Otto som bekendt fødselsdag, og havde inviteret sine bedsteforældre, sin moster, faster og fætter på pizza, fredagsslik og sodavand. Fætteren på 12 blev hængende resten af weekenden, så vi har haft intet mindre end fem børn i huset denne weekend, plus besøg af nabodrengen i går aftes. I dag kom nogle gamle gode venner fra Vesterbro forbi med deres to børn. Vi har været i haven og på stranden og har på alle måder fundet sommerferiestemningen frem igen, godt hjulpet på vej af vejret. Vores venner kørte hjem for få timer siden, og også Leopold (min bonussøn) og børnenes fætter er taget mod Vesterbro her til aften. Michael hjælper nogle Hornbæk-venner med at flytte, og jeg skal som sagt igennem et par hverdagsforberedende ærinder, inden jeg kan smække benene op og få set Gift ved første blik. Men først et par minutter mere her på trappen.

God søndag

<3

1 svar
  1. Frederikke says:

    Vil bare lige sige, at jeg synes Hornbæk er skøn! Vores happy place! Var der igen hele lørdag; lå i klitterne, badede og spiste frokost. Næste weekend har vi lovet ungerne minigolfen i Hornbæk :-). Og vi kører gerne fra Kbh, selvom det “bare” er for 6 timer. Ærgerligt dog, at street food-stedet tilsyneladende er lukket ned igen for denne sommer. Men så spiste vi ved havnen i stedet. Hyggeligt!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *