Skoleklar skolestart

Reklame: Da dette er en del af mit årssamarbejde med UNICEF <3

På mandag går det for alvor løs igen. Det er første skoledag for rigtig mange børn, inklusiv halvdelen af mine. Otto skal i fjerde og Leopold i tredje. Vi har i den seneste uge gjort klar. Fundet fornuftige sengetider frem igen. Udfyldt sommerferiehæftet fra skolen. Fået rystet og klargjort skoletasken. Købt nye drikkedunke og madkasser. Genanvendeligt bogbind. Nye blyanter, der er spidset og klar, og i weekenden køber vi ind til madpakkerne. Som en ny tradition gør vi også noget andet herhjemme. Vi køber kladdehæfter og blyanter til børn rundt omkring i verden via UNICEFs verdensgaver. I år har drengene selv været i deres sparegris og hente lidt til at spæde i puljen, så vi har i år købt til 100 børn lige HER.

Jeg har nævnt verdensgaverne før, og det bliver ikke sidste gang. Det er en så forholdsvis nem og hurtig ting at gøre, med priser hvor alle kan være med, og næsten bedst af alt giver det anledning til nogle virkelig gode snakke med sin familie og særligt sine børn. Jeg kan i hvert fald mærke, at det for os, som har købt verdensgaver af flere omgange igennem de sidste mange år efterhånden, har kastet nogle gode og vigtige snakke af sig, samt en forståelse for, hvordan verden desværre også ser ud, og om hvordan noget, der heldigvis for rigtig mange danske børn er en selvfølge, såsom vaccinationer, tøj på kroppen, mad i maven og skolegang, for mange andre ikke er det.
Se alle UNICEFS verdensgaver HER.

Jeg vil I samme omgang minde jer om, at I fortsat kan melde jer som Snegleredder, hvor I med 50,- om måneden via Mobile Pay støtter UNICEFS arbejde med børn verden over. Det er en sag og et samarbejde, jeg værner meget om og som jeg er vanvittig stolt over. Jeres støtte betyder alverden. Så tak! I tilmelder jer ved at sms’e SNEGL til 1900 og så skal I følge det link, I får tilsendt. I betaler derefter 50,- med det samme og automatisk hver måned på samme dato.

Tak, og rigtig god skolestart til børnene i jeres liv og verden over.

 

6 replies
  1. Kristine says:

    Sikke et fint initiativ. Verdensgaver inkl. en god snak er fluks skrevet på to-do listen inden skolestart for 1. klasses barnet. Hvor har du mon købt genanvendeligt bogbind?

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *