Renovering, fremtidstanker og næste projekt

Vi har renoveret næsten nonstop i halvandet år, og begynder snart at nå et punkt, hvor det ikke hænger os lige så meget ud af halsen som det har gjort, men omvendt også snart gerne må være slut – Hvilket det heldigvis også er indenfor en overskuelig fremtid. Det er virkelig en rutsjebanetur af den helt vilde slags, at træde ind i sådan et forløb og der er nærmest ikke den følelse, jeg ikke har haft. Nu begynder vi som sagt, for første gang nogensinde nærmest, at ane en afslutning og det er så fedt, og så mærkeligt. På den ene side glæder jeg mig til at indrette, færdiggøre og ikke mindst leve i vores hjemmelavede hjem, for for helvede, hvor har det været anstrengende hele tiden at være i en proces og konstant skulle rykke rundt og leve i midlertidige løsninger, MEN på den anden side er der også en slags vemodighed over, at det er slut på et tidspunkt. Forstå mig ret, vi er slet ikke færdige endnu, og vi ser nok på mindst et års renovering endnu, så meget kan nå at ændre sig, men det at man begynder, at kunne se en ende på det, giver et pust ekstra energi og sætter gang i tankerne og snakkene herhjemme omkring, hvad der nu skal ske, om der overhovedet skal ske noget. Vi elsker vores hus og ikke mindst beliggenheden, og vi har som det er lige nu ikke lyst til at bo andre steder (eller jo, måske et par rækker tættere på vandet, men så skal vi vist finde på noget andet at lave, eller vinde en virkelig stor pengepræmie), vi har også nok at se til, så det er ikke fordi vi ligefrem mangler projekter. Men alligevel snakker vi om og tænker meget over, hvad der skal ske om nogle år, når huset er færdigt og når børnene er mere selvkørende. Vi har allerede et par ideer, men har også joket med, at vi om fem års tid enten får en baby eller køber et faldefærdigt hus (med understregning under “joket med”, bare for at slå det fast).

At renovere hus har været og er noget af det hårdeste nogensinde, men også noget af det sjoveste og mest spændende vi har gjort og vi har simpelthen fået smag for det, tror jeg. Men igen, vi er ikke helt i mål endnu, så lad os nu se.

I kan fortsat følge med på instagramprofilen @sneglehytten – Som der er liv i igen efter en længere pause.

3 replies
 1. Carina H says:

  En af “fordelene” ved at bo i eget hus er, at der altid er noget der skal laves. Måske ikke i så stort omfang som den renovering I har lavet, men masser af løbende vedligehold.
  Kan dog sagtens følge, at I allerede tænker længere frem. Min mand og jeg er allerbedst når vi er i gang med fælles projekter.

  Svar
 2. Julie says:

  Det er så spændende at følge med! Vi har selv renoveret det sidste 1,5 års tid og jeg genkender den følelsesmæssige rutsjebane. Du skal vide, at du/i har fungeret som motivationskilde for mig til at fortsætte/komme i mål, få fornyet energi og givet indblik i hvordan og hvornår man kan prioritere tid til renovering, når man også har mange børn. Tak for det 🙂

  Svar
 3. Anne says:

  Vi renoverer pt (med 1 årig som daily special guest star ;)) og jeg troede, jeg ville hade det, men jeg elsker det faktisk! At rykke rundt og bo i midlertidige løsninger gør mig intet – det er lidt som at campere i sit eget hus – synes det er hyggeligt. Og jeg elsker at man lærer så meget nyt om materialer, værktøj, processer osv. Og ikke mindst giver det enormt meget på selvtillidskontoen at få nye skills på den måde. Så hvor jeg troede at målet villet være at nå målet, så er målet i stedet blevet processen her 🙂 Så kan godt følge tankerne om “hvad skal så være næste projekt”.. Men ok, vores renovation er ikke helt så omfangsrig som jeres. Og vi har også kun 1 barn. 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *