Mandag uge 34: Foræret tid, melankoli og fødselsdagsfejring

Jeg sidder ved vandet i Helsingør og besvarer mails, drikker kaffe og opdaterer min kalender. Jeg skulle have siddet i et tog, men på vej fra mit første tog til det næste, ringede mit formiddagsmøde og aflyste, og pludselig fik jeg en formiddag foræret. Eller sådan føles det. Så istedet for at tage med toget videre som planlagt, fandt jeg en kop kaffe og har nu slået mig ned på en bænk ved vandet.

Denne uge er proppet med møder, kaffeaftaler og vigtigst af alt en rund fødselsdag for den bedste dreng jeg kender. Otto fylder 10 år på fredag og jeg er som sædvanlig melankolsk udover alle grænser. Ekstra meget i år. Jeg mener, 10 år for pokker!

Han har bestemt at vi skal bage karamelcookies til klassen og så vil han gerne have pizza til aftensmad. Så det er sådan det bliver.

Derudover er det en helt almindelig uge, med et par dage i Hornbæk og tre i København. Jeg skal besøge en veninde i hendes nye lejlighed, have bestilt en frisørtid til Uma og ellers bare nusse rundt i huset, male en væg og slibe noget træværk. The usual 😉

Jeg er nået ind i en rar tilstand igen i forhold til bloggen og Instagram (selvom sidstnævnte endnu engang har vist sig lidt fra sin nederen side) og det føles virkelig rart. Det skyldes flere ting, men i særdeleshed jer. Så tak! Tak fordi I læser med, bakker op og er her gennem tykt og tyndt – også når jeg ikke ryster dybe indlæg og sensationer ud af ærmet.

God mandag

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *