I anbefaler: Online genbrugsbutikker

Da jeg var yngre shoppede jeg en hel del genbrugstøj, og selvom det stadigvæk er noget jeg gør mig i – særligt når jeg rejser – gad jeg godt at gøre det endnu mere. Forstået på den måde, at jeg godt kunne tænke mig at købe mere genbrug fremfor nye ting. Forskellen på før i tiden og nu er, at jeg ikke på samme måde har tiden og tålmodigheden til at gennemtrawle genbrugsbutikker på min vej, selvom det klart er der man finder de gode skatte, så jeg er begyndt at få øjnene op for de mange online genbrugsbutikker der findes. Jeg var engang en haj til at finde virkelig gode og billige sager på Ebay (UK), men det er jeg ikke rigtig længere, så jeg foretrækker at besøge vintageshops på nettet. Jeg håber at jeg en dag finder tiden og tålmodigheden til den fysiske shopping igen, men lige nu fungerer det her for mig. Jeg har addet mine egne anbefalinger til listen, blandet med dem jeg fik på Instagram:

Mudanashi

Veras vintage

Jerome vintage

– @winwintage (instagram)

– @velvetsnowsale (instagram)

Vestiaire

Beyond retro

Morfars moustache

OSV Secondhand

Collect23

Tú a Tú

Times up Vintage (dyre, men meget unikke ting)

– I blame Lulu som er en af mine foretrukne fysiske second hand butikker har længe luftet at en webshop er på vej, men det er endnu ikke sket. Til gengæld kan man på deres instagram profl følge med i, hvad der er til salg i butikkerne i København @iblamelulu

Derudover er der selvfølgelig portaler som Trendsales, Zadaa og Tradono. Dem er jeg aldrig selv helt faldet for, men jeg afviser ikke, at det kunne være noget jeg gav et skud igen på et tidspunkt.

Som altid er du velkommen til at byde ind i kommentarfeltet.

<3

 

13 replies
 1. Kirsten says:

  Komma i Aarhus 👌 De er dog ikke online, men på Instagram. Jeg har selv lige købt et par Chanel stilletter der 🥰

  Svar
 2. Matilde says:

  Shop-linger.com som fine uselesswardrobe har startet (hun laver også bæredygtige smykker, i øvrigt)
  Og lidtsmartere.dk (sådan rigtigt som at gå ind i en almindelig Blå Kors Genbrug – så her skal man virkelig lede efter guldet, men jagten er også lidt af det sjove. Og indimellem dukker der en lækker silkenederdel, kjole eller andet op)

  Svar
 3. Elisabeth says:

  Jeg har siden juni 2018 udelukkende købt brugt tøj, og jeg er vild med det! Jeg bytter en del tøj hos Det Kollektive Klædeskab på Vesterbro, og synes det er et genialt koncept, det der med at bytte tøj.
  Derudover er jeg for nylig faldet over anuraa.dk (@anuraa_preloved_fashion), som har nogle seriøst smukke ting!

  Svar
 4. LeneOlesen says:

  Det kollektive klædeskab på Vesterbro♻️
  Ikke online, men de ligger meget tøj op på insta som man kan købe eller reserver som medlem💃🏻

  Svar
 5. Sisse Hansen says:

  Byebyelovevintage på Instagram har de smukkeste ting 😃 og den fineste butik på Valdemarsgade. Man kan reservere varerne og hente dem i butikken. Mener også at hun sender.

  Svar
 6. Louise says:

  Gita og Gunhild i Aalborg. Det er egentligt en fysisk butik, men den søde ejer ligger billeder op på Instagram og sender gerne. Priserne er meget nordjyske, så der er mulighed for at gøre sig et kup!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *