Mandag uge 31: En frisk start, et lavt blus og en fødselsdag

Mandagsindlæggene er tilbage, ligesom at jeg er det.
Efter en nat på sofaen, hvor Uma og jeg rykkede ned sent i går aftes, da varmen i soveværelset var overvældende, var jeg ikke i nærheden af at være udhvilet i morges, men vi kom op, og fik i et roligt tempo gjort klar til dagen. Pigerne kom i børnehave og vuggestue, og jeg fandt min søn, min mand, en fælles veninde og hendes søn på stamcafeen efterfølgende, hvor vi sammen spiste morgenmad, inden jeg sendte dem på stranden og nu har fundet en skyggeplads og noget wi fi. Det bliver en rolig uge, med et enkelt møde i kalenderen, en fridag og en masse hjemmearbejdsdage, inden jeg i næste uge springer ud i et fuldt program. Det føles næsten som en frisk start, særligt ovenpå en tænksom ferie, som jeg uddybede i går – I øvrigt tak for den fine modtagelse af det indlæg. Det betyder meget mere end jeg kan sætte ord på, at I har overskud til at sende mig kommentarer og mails på den slags tanker. Så en frisk start – det er i hvert fald sådan jeg har tænkt mig at gribe ugen og den næste periode an.
På torsdag har Michael fødselsdag, og da han har inviteret gæster forbi hele dagen, holder jeg fri og hjælper med at åbne øl og smøre kartoffelmadder (det tog mig seriøst tre forsøg at stave rigtigt til kartoffel. Det er vist meget godt, at få gang i skrivehjernen igen). I weekenden skal vi til barnedåb og fødselsdag, og vi skal have lavet drengeværelset færdigt, som vi lige for tiden går og lægger sidste hånd på, og så sadler vi op til drengenes sidste ferieuge, der starter på mandag, hvor Leopold også joiner os igen, efter at have været afsted med sin mor.
Jeg glæder mig til gradvist at fyre op under blusset, men det passer mig rigtig fint med en rolig start.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *