I øvrigt

 • Vil jeg gerne vide, hvad der er blevet af chips med “Chili bearnaise” smagsvarianten, og så vil jeg gerne bede om at få dem tilbage på hylderne.
 • Har vi droppet Loulous middagslur, hvilket betyder, at vi er midt i den der magiske periode, hvor hun falder i søvn på få minutter, og aldrig efter klokken 19.
 • Er det sket gentagende gange i løbet af den sidste uge, at jeg har luret på afbudsrejser. Jeg ved ikke, hvad jeg forestiller mig, men jeg bliver enormt mopset hver gang jeg kan konstatere, at selv de billigste billetter, ikke længere er billige, når man ganger dem med fem.
 • Har vi faktisk aftalt at droppe alle ikke arbejdsrelaterede flyveture i 2019, så det giver lidt sig selv med den utopiske afbudsrejse alligevel.
 • Foreslog Michael, at vi kunne tage på camping i stedet. På Fyn.
 • Kan jeg virkelig godt lide Fyn, så det var ikke fordi, det var en dårlig ide, det var bare ikke lige der mine tanker var.
 • Har jeg stort set ikke set min førstefødte, siden han gik på sommerferie for to uger siden. Det er helt sikkert helt normalt og virkelig sundt for en næsten 10 årig, men jeg savner ham, og overvejer at tvangsindlægge ham til at være sammen med mig på torsdag, når jeg skal hente ham hjem fra den miniferie, han er på lige nu.
 • Har jeg genopdaget Tasty appen, som er en opskrift app fyldt med de der små videoer, der altid popper op på Facebook. Og de er blevet min nye go-to tøm hovedet aktivitet. Eneste problem er, at jeg som følge af den, føler mig konstant sulten.
 • Hyler Hera (det er vores hund) som en tegnefilms-ulv, hver gang der er et udrykningsfartøj, der kører forbi ude på vejen, og det lyder virkelig sødt og er seriøst blevet en af mine yndlingslyde.
 • Har jeg fået et par jelly sandaler. De er gule og similibesat – Det bliver næsten ikke mere 90er, men jeg elsker dem.
 • Prøver jeg ihærdigt ikke at lade de lave sommertemperaturer gå mig på. Uden succes. Øv, hvor er jeg træt af det. Jeg behøver ikke 30 grader. 25 kan sagtens gøre det. 19, not so much.

 

 

 

13 replies
 1. Tine says:

  Er Tasty også en app?? Årh! Jeg sidder og scroller løs på deres facebookside og bliver hver gang overbevist at alt kan fikses med en helt masse ost. Og friture…

  Svar
 2. Maria says:

  Hverringe camping ved Kerteminde er rigtig dejlig. Også for den store. Min på 11 synes den var go’. Der er pool, strand, hoppepuder, legeplads og lækre toiletter, bade og køkkener. Der er også ponyer man kan ride på. 😀

  Svar
 3. Thea says:

  Åh, kunne også godt bruge at mit barn dropper luren, så hankøn falde tidligere i søvn om aftenen (og ikke først kl 21).
  Hvordan har I vænnet hende fra luren?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi har ikke gjort så meget, bare droppet den. Det er gået fint. Hun crasher lidt omkring middag, hvor vi putter med en sut, en bamse og en bog, men så er hun fin igen ved 14-15 tiden og glad resten af dagen, inden hun bliver lagt ved 18/18-30 tiden (og sover i 12-13 timer!)

   Svar
 4. Anne says:

  Køb et kæmpe badebassinet og lav et udspeingtårn af rester af byggematerialer. – Aldrig har vi været så meget sammen med vores børn og alle deres venner. Den bedste invistering vi har gjort i meget meget lang tid.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *