Ferietempo, opdeling og tankermylder

Et lille pip fra mit ferieland, hvor jeg lige nu søndag aften, har fundet dyne og computer frem, lavet mig en kop the og en toast (ok, to), og har indtaget et sofahjørne, hvor jeg skal indhente en anelse arbejde og catche up med jer, imens Rupauls dragrace kører i baggrunden. De sidste par dage har været mange ting. Travle, dejlige, vilde, rolige, hektiske og alt imellem. At have fire ´børn hjemme på ferie er virkelig vidunderligt og virkelig voldsomt på mange stadier. Vi har forsøgt at være så meget sammen som muligt alle seks, men har også delt os en del op, da aldersspændet på vores børn er så stort, at det kan være noget af en udfordring, at skulle finde på noget, alle får glæde af – Og så forsøger vi i det hele taget altid, at lave ting med børnene en eller to af gangen, da vi begge er en del af en søskendeflok og husker stunderne alene med vores forældre som noget særligt. Så i denne uge har Uma og jeg været i Cirkus Summarum, Michael har bygget med drengene, og i dag tog alle på nær Loulou og jeg, til Jylland på familiebesøg. Vi har haft den hyggeligste dag i regnen og jeg må indrømme, at selvom jeg elsker mit skøre børnekaos og ikke ville være det foruden, har det været nærmest magisk at være alene med lille Loulou en hel dag. I morgen skal hun være sammen med min mor i nogle timer, imens jeg får besøg af et dameblad, der skal se nærmere på mit klædeskab. Derefter henter jeg hende igen og tager hende med på en lille tur ud og finder nogle heste, inden vi går hjem og nyder vores sidste alenetid inden resten af mit cirkus vender hjem tirsdag formiddag. Torsdag skal Leopold med sin mor på ferie, så de sidste dage han er her, skruer vi lidt op for hyggen, og jeg har planer om, at invitere ham og Otto i biffen, når Michael kommer hjem fra arbejde på onsdag, inden vi allesammen mødes til pandekager og endnu et spil Vildkatten (seriøst, hvis I ikke har det spil, så få fat i det. Alle kan være med, og det er faktisk virkelig sjovt). Men nu må vi se, hvordan det hele flasker sig. Ingen dage er ens, når man er så mange under samme tag, og ofte kan jeg godt pakke mine planer og gode intentioner sammen, så vi får se …

Jeg er så småt ved at komme ned i det tempo, jeg havde håbet på, og har nøje planlagt hvornår og hvor meget jeg skal være på min telefon og på min computer, og jeg må sige, at særligt det med at begrænse min tid på instagram, har sat gang i noget i mig. Jeg elsker instagram og alt det gode, inspirerende og sjove jeg får ud af det, men for fanden, hvor jeg hader alt det andet. Tidssluger-aspektet, de mange trolls, hvordan jeg til tider får det med mig selv, når jeg falder i sammenligningsgryden eller mister følgere, alt det der i sidste ende betyder nul og niks sammenlignet med lykke, kærlighed og anerkendelse som jeg heldigvis har en masse af i den virkelige verden. Så den begrænsning er vist ret sund for mig, og kommer nok til at fortsætte ud på den anden side af ferien.
Jeg har i de senete måneder været ret meget i mit hoved og i mine tanker. Det er der sådan set overhovedet ikke noget nyt i, for jeg er indbegrebet af en overtænker, men efter at være blevet bedre til at give slip, er nogle usunde tankemønstre begyndt at komme igen, og dem skal jeg have tæmmet, og det hjælper feriekaos, ro og minimal internetadgang på, kan jeg mærke.

Jeg håber, at I nyder sommeren og passer godt på jer selv og hinanden. Jeg tjekker ind igen i løbet af de næste uger med en længe lovet Hornbæk guide, en I øvrigt eller to, noget mere om jeans, plus det løse. Der er som sagt bare lidt længere imellem indlæggene de næste par uger, ligesom at Fredagsfølger på Instagram er på foreløbig pause.

God søndag og god sommer <3

 

6 replies
 1. Eva says:

  Ej, hvor jeg glæder mig til din Hornbækguide! Skal selv holde sommerferie i Hornbæk i år, og jeg er meget på udebane i forhold til hvad/hvor man skal se, opleve, spise.. Så en lille fin guide fra dig falder på et tørt sted 🙏🏻

  Svar
 2. www.mettem.dk says:

  Jeg havde helt samme oplevelse af at lægge instagram lidt væk. De små pauser, der kan være i løbet af dagen, bliver hurtigt inddraget af diverse sociale medier, men det giver faktisk plads til andre ting at lade dem ligge lidt. Det lyder som en no brainer jo, men selv havde jeg glemt det. Overvejer lidt, om jeg skal have en æske, jeg kan parkere telefonen i, for den er jo trods alt ikke mere spændende, end at jeg sjældent gider rejse mig efter den. Hav en dejlig sommer!

  Svar
 3. Mette M says:

  Hej Cecilie.
  Jeg vil gerne sige dig tak for din måde at være blogger på, dine indlæg og din facon. Når du deler ud af livets smukke og minde smukke facetter, giver du det store insta-glansbilledetcirkus som vi alle er med til at opretholde, et modspil, som det virkelig behøver. Du minder mig, og måske også andre om, at livet er mangfoldigt og at man altså ikke er forkert, hvis man ikke lever på toppen 24/7. Tak for det 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *