10 ting du (sikkert) ikke vidste om mig

 • Hvis jeg ikke skulle være blogger, og ej heller journalist, tekstforfatter eller andet i den dur, har jeg en lillebitte drøm om at starte en lille genbrugsbiks med smukt tøj.
 • Jeg har tre tatoveringer. I går havde jeg kun to.
 • Min retfærdighedssans er meget høj og ofte skyld i mavepine og søvnløse nætter.
 • Jeg har nul tolerance overfor afbrudte aftaler, deriblandt folk der kommer for sent og/eller aflyser i sidste øjeblik. Med få undtagelser selvfølgelig. Men jeg kan blive helt hysterisk over det.
 • Jeg blev for 13 år siden inviteret ud af en kendt erhvervsmand. Det kunne have været totalt Pretty woman. Altså minus det med prostitutionen. Men jeg afslog, og forelskede mig kort efter i en langhåret musiker, som jeg nu er gift med.
 • Er løse tænder en af mine største fobier. Når børnene har rokketænder, kan jeg næsten ikke være i det og jeg har ofte mareridt om at mine egne tænder er løse og falder ud.
 • Jeg har ret mange komplekser over størrelsen på mine fødder og ben, men forsøger dog at slutte fred med det, med varierende succes.
 • Jeg har ingen hele søskende. Men fire halvsøskende, plus en halvsøster jeg aldrig har mødt.
 • Jeg har et kæmpe behov for fysisk kontakt og bliver nemt “hudsulten”. Jeg krammer og rører derfor meget ved folk (som jeg kender, forstås)
 • Jeg tilbragte virkelig meget tid på Københavns Brandstation som barn, da min farfar var brandmand.

Læs andre facts om mig HERHar lige genlæst dem fra Otto. Cuuute!

16 replies
 1. Mette says:

  Hvor store er dine fødder? 🤔 Har aldrig tænkt over, at de skulle være store..
  Og hvad er det med benene? Jeg synes du har flotte lange ben..!

  Svar
 2. Katrine says:

  Aj den med tænder kan jeg SÅ meget relatere til! Kan virkelig få det fysisk dårligt med myrekryb og gåsehud ved tanken om løse tænder i min mund! Fandme svært med to børn i rokketands-alderen.

  Svar
 3. Nanna says:

  Rokketænder er de værste. Jeg bliver svimmel, hvis de er meget løse. Det er ligesom om, at jo mere løs en rokketand er, jo mindre ilt kan der komme til min hjerne.
  Det er virkelig dumt, når det ene barn åbenbart får tænder i række og derfor har brug for at få rokket meget med dem der skal ud, hvis ikke tandlægen skal ind over med tang.

  Fandme godt at faren til børnene elsker at hive rokketænder ud (og pille sting ud, og vaske sår, og dele is ud, når det bløder i munden)

  Svar
 4. Karina Simonsen says:

  Sjovt! Og skaber spørgsmål. Må vi se de andre tatoveringer? 🙂 Synes du dine fødder/ben er for lange/korte/tykke?…. Er der røget venner/veninder ud, fordi de aflyser sent eller kommer for sent?… 🙁 Kun halvsøskende? Og en søster, du ikke har mødt – har du lyst? Man bliver helt nysgerrig – på det hele. 🙂 (Med fuld respekt for, at du kun deler det, du vil dele).

  Svar
  • Sneglcille says:

   De fleste svar findes allerede på bloggen, i hvert fald både tatoveringerne og at mine forældre gik fra hinanden da jeg var baby og der derfor kun er halve søskende i flokken, og at jeg har kraftige ben i forhold til resten af min kropsbygning. Men ja, det er det dejlige ved den her slags indlæg. For mig. At jeg ikke nødvendigvis kan eller vil gå i detaljer 🙂

   Svar
 5. Yasmin says:

  Jeg bliver simpelthen nødt til at komplimentere din evne til gang på gang at skrive nyt stof – og stof som er SÅ interessant, selvom det egentlig er “ligegyldige” ting, forstå mig ret. Du har virkelig et kæmpe talent, når det kommer til ord. Ha’ en en dejlig tirsdag aften – og sikke en flot tatovering 🐌

  Svar
 6. Nanna says:

  Ud fra den teori at hans nuværende kone også er en høj, stanglækker blondine gætter jeg på at det var Christian Stadil der ville have dig på krogen! 😆

  Svar
 7. Karoline says:

  Ja til at afbrudte aftaler er møgirriterende! Hvorfor er det som om, der er ved at udvikles en generel sløsethed omkring aftaler? Mon det har noget at gøre med, vi får tudet ørerne fulde af, at vi skal blive bedre til at sige “nej” og lytte til mavefornemmelsen?

  Svar
  • Johanne says:

   Jeg tror du har så ret. Jeg hader også aftaler der bliver aflyst i sidste sekund. Og generelt mener jeg at man ikke altid skal lytte til maven. Nogle gange skal man bare gøre som man har aftalt fordi det er god pli!

   Svar
   • Karoline says:

    Enig! Det er uansvarligt at lave aftaler i øst og vest for så at aflyse i sidste øjeblik… Jeg gør selv meget ud af at “forudse”, om jeg kan overkomme de ting, jeg siger ja til – og så tager jeg mig sammen, de gange jeg ikke rigtig er oplagt. Det ender ofte med, jeg er glad for, jeg kom af sted.

    Svar
 8. Lou says:

  Det er sjovt, for ud fra det du ofte skriver i de her indlæg, så minder vores personlighedstyper rigtig meget om hinanden. Det er dejligt befriende at du ofte sætter ord på mine tanker. – Uden at det skal lyde fuldstændig creepy, undskyld hvis det gør det, det er ikke meningen 😆

  Jeg HADER virkelig også når folk aflyser aftaler, jeg “er bange for” telefonopkald og kan gå helt i baglås, hvis min tlf. ringer eller jeg skal foretage et vigtigt opkald. Og der er flere af de der ting.

  Det jeg egentlig vil frem til er, om du nogensinde er gået på opdagelse i, hvilken enneagramtype du er? Du har snakket om introvert/ekstrovert, men måske det andet også kan have en betydning.

  Bare en nysgerrig tanke 🙂

  Svar
 9. Malene says:

  Den drøm hvor man taber sine tænder har jeg SÅ ofte haft.. efter sigende skulle det betyde noget i retning af at man er bange for at miste kontrol/føler man mister kontrol, hvilket har passet meget godt på mit liv de gange jeg har drømt det.

  Svar
 10. Marianne says:

  Flot tatovering! I øvrigt gik det først op for mig forleden (i et Malk de Koijn trip), at du hedder Sneglcille på grund af Malk de Koijn – det er jo nice!
  En lille fun fact, at man drømmer at ens tænder falder ud, er oftest et tegn på, at man er bange for miste kontrollen over ting 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *