Uge 26: Sommerferieklargøring, afslutning og fødselsdag

HOV! Det har sgu da været mandag, og jeg skylder jer et mandagsindlæg. Det er tirsdag eftermiddag lige nu, og jeg føler på alle måder, at dagen er forsvundet mellem hænderne på mig. Jeg har nået virkelig meget, endda også en tur på stranden i morges, for at tage billeder til en kampagne, men jeg har slet ikke nået så meget om jeg havde håbet på jeg ville i dag, hvor jeg har arbejdet hjemmefra. Det er lidt en klassiker på mine hjemmearbejdsdage, og i dag er ingen undtagelse. Mine børn går jo på sommerferie på fredag, og det gør jeg dermed også, på en måde. For der skal jo stadigvæk holdes lidt gang i hjulene herinde, og jeg har også et par samarbejder, der lige skal rundes af, inden jeg ordentlig kan kaste mig ud i bølgerne og sætte autoreply på. Men det er meget det, jeg skal gøre klar til i denne uge. Arbejde lidt forud, samt få afsluttet og afviklet en masse ting, både de sjove og mindre sjove af slagsen (hej regnskab og syltede mails m.m.). I morgen er det sidste onsdagsmøde med Confetti inden ferien, og jeg har også lagt to andre møder samme dag, så jeg kan blive i Hornbæk torsdag og fredag, hvor Michael skal arbejde, og jeg derfor allerhelst vil være tæt på institutioner og skole, og måske kunne hente lidt tidligt, selvom det umiddelbart ikke ser ud til at blive helt sådan. Fredag aften håber jeg på, at kunne tage et hurtigt smut til København og fejre en sød pige jeg kender, der fejrer sin kandidat, og så har jeg fødselsdag på lørdag, men jeg har jo allerede holdt et brag af en fest, så det bliver ret meget en afslappet affære, ligesom det plejer at være, og jeg satser på skidelækkert vejr, lidt kold hvidvin, og en masse store is med mine små (og store) yndlingsmennesker.

Nu nærmer klokken sig halv fire, og jeg vil lige dykke grundigt ned i lidt mere af det førnævnte knap så sjove, inden jeg lukker ned for i dag og finder mine børn og min mand, der er gået på stranden. Og når vi nu taler om strand, kan jeg da berette, at jeg har anskaffet mig en badedragt (!) faktisk to, og jeg føler mig i al beskedenhed virkelig flot i dem, hvilket ellers ikke plejer at være noget badedragter gør for mig, så det skal udnyttes. Det er i øvrigt denne her – reklamelink (jeg har købt min i en størrelse 38). Og så en i sort crepe med åben ryg, som jeg føler mig meget firser-agtig i, på den gode måde! Den kan jeg desværre ikke finde et link til lige på stående fod. Tænk engang, at den dag er kommet, hvor jeg foretrækker en dragt fremfor noget todelt. Det kunne være jeg skulle dyrke det lidt mere.

Jeg håber I har en dejlig uge ude i solen. Det virker sådan, efter hvad jeg kan se i min statistik – jeg håber det er fordi I er ude i solen 😀

God tirsdag <3

8 replies
    • Pernille says:

      Åh, den konversation minder mig om en FANTASTISK tøsetur for ca 20 år siden, jeg var først i 20’erne. Vi skulle til et sted i Sverige og se på kunstskøjteløb og en af os havde lejet en hytte på en camping i nærheden. Det viser sig så at alle som bor på campingpladsen har GRATIS adgang til pladsens badeland, men ingen af os har badedragt med. Nåmen… vi roder lidt i glemmekassen og finder noget der nok kan passe med lidt god vilje, vasket med vand og sæbe under bruseren sådan for en ordens skyld. Jeg var yndig i en lyserød Barbiebadedragt str 12 år og min veninde havde en fin pastelfarvet aerobicsdragt med ben – og JA, de var gennemsigtige! Der er heldigvis ingen billeder og godt det samme, men sjovt var det!

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *