Mandag uge 25: Lunteløb, praktisk gris og solskinsoptankning

Det er blevet mandag og en ny uge er godt i gang. Jeg har lidt andendags-tømmermænd og vågnede alt for sent til et helt stille hus. De andre sov, og med 35 minutter til Ottos mødetid, kom vi hurtigt op og ud. Nu er alle sendt afsted og jeg har åbnet hjemmekontoret, hvorfra jeg spiser chokolademadder og drikker kaffe, imens jeg med den anden hånd skiftevis besvarer lidt mails, catcher op på nogle nyheder, laver madplan, skriver indlæg, og forsøger at genskabe nogle word dokumenter, der er forsvundet. Det er ret sigende for min måde at gøre ting på, hvilket helt sikkert ikke er særlig sundt i længden. Jeg føler mig i hvert fald ofte lidt rundtosset.
I denne uge skal jeg holde en masse både hyggelige og nødvendige møder, jeg skal have samlet op på en hel del praktik, og så skal jeg så småt til at have planlagt vores sommerferie. Vi skal “bare” være hjemme, er planen, men der skal alligevel lidt planlægning til. I år kunne jeg godt tænke mig, at prøve at holde rigtigt fri, for selvom jeg elsker, hvad jeg laver og rigtig ofte kun ser og mærker alle fordelene, kan jeg også godt mærke, at det til tider er drænende altid at være på og tilstede, og aldrig helt kan lægge det ordentligt væk. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve i år. Men det siger jeg selvfølgelig hver gang vi har ferie, og også hver weekend, næsten, og det lykkes sjældent. Men med lidt planlægning, bør det kunne lade sig gøre. Måske bare noget af tiden.

Jeg skal også have gang i bentøjet i denne uge, for på lørdag går det løs på Østerbro, hvor jeg skal løbe (igen: Jeg går altså. hurtigt og i powerwalk tempo, men løb bliver det simpelthen ikke må jeg indse) Sparta Make A Mark løbet, hvor jeg indsamler penge til Invandrer kvindecentret – Du kan tilmelde dig her, hvis du vil med.

Indimellem “løbetræning”, praktiske ærinder, arbejde og familieliv, håber jeg at presse lidt soldyrkning ind i ligningen. Jeg føler, jeg har brug for det, og at jeg har tilbragt for mange solskinstimer indendørs den seneste tid, særligt i sidste uge, hvor jeg skiftevis styrtede rundt for at gøre klar til fest, og resten af tiden sad plastret til min skærm og tastetur.
UD med mig.

1 svar
  1. www.mettem.dk says:

    Det lyder som en god plan at holde helt og aldeles fri. Det kan altså noget. Men sjovt nok, så kan det som selvstændig godt være lidt svært at lægge det hele fra sig, for det er en direkte forbindelse mellem input og resultat – i modsætning til på arbejdsmarkedet, hvor hjulene kører videre alligevel, og hvor lønchecken altid er den samme.

    Som selvstændig har jeg sjældent haft behov for at holde HELT fri, men jeg har i den grad mærket behovet som lønmodtagere.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *