Mandag uge 23: Græsenke, valg og BSB

Så er det mandag og dagen er startet som de fleste andre hverdage. Jeg står stadigvæk op før resten af huset og sætter fortsat kæmpe pris på det. Hold kæft, hvor er det fedt. Ikke de første ti minutter, slet ikke, men når jeg er oppe: Fedt! Og resten af dagen: Fedt! Simpelthen noget af det allerbedste jeg har fundet på at gøre for mig selv.

Ugen er i gang. Klokken er lige nu næsten 10 og jeg er så småt ved at få et overblik over de næste mange dage. Jeg er græsenke det meste af denne uge, da Michael er taget til varmere himmelstrøg til og med torsdag, i selskab med Alt for damerne, hvor han skal skyde en håndfuld modeserier. Netop derfor var morgenen alene og fuld af god tid endnu bedre, for jeg nåede at lægge alting klar til alle. Smøre madpakker, finde matchende sokker, sætte morgenmad frem, alting, inden der var liv i de små. Vi fik os derefter en forholdsvis rolig morgen sammen, kun afbrudt af et par diskussioner omkring dagens påklædning, eftersom at det bliver virkelig varmt, og den ene af de to små mente, at det bestemt ville blive vejr til vinterstøvler og højhalset polyester. Det blev løst med et kompromis lavet af pailletter og solbriller, og da klokken var knap otte, var alle pakket og klar – Og kørte Otto afsted i skole, imens at jeg trillede mod vuggestue og børnehave med både hund og piger i ladcyklen – Noget den på alle måder er for lille til i øvrigt, så det gør jeg nok ikke igen lige foreløbigt. Hvilket minder mig om, at vi klart skal have sparet sammen til den der motordrevne ladcykel, jeg bliver ved med at drømme om.
Afleveringen gik nogenlunde smooth, så smooth som det kan på en mandag, og jeg fik vinket farvel og gik derefter en lang tur med hunden rundt om Hornbæk sø, der næstefter stranden er mit favoritsted at gå tur med hende. Der er nogle steder på strækningen, der næsten har en helt regnskov-agtig feel over sig – ikke at jeg nogensinde har været i en regnskov, men der er sådan lidt sumpet og tætbeplantet – og i dag også helt vildt lummert. Og så kan man snildt gå en gang eller to om den uden at møde andre mennesker, hvilket også kan have sin charme. Efter turen, der havde til formål at få gang i mine små ben inden en stillesiddende dag og ikke mindst at få afkrudtet det store hundedyr, til en dag alene hjemme, puttede jeg hende i hundekurven derhjemme (ja, hun er sådan en slags hund, der vil puttes) og gemte godbidder rundt omkring i huset, inden jeg låste af og listede afsted* over til mine forældre, hvor jeg skal tilbringe de næste par timer i en lille hjemmeopsat skrivecamp.
Resten af ugen er jeg som sagt alene med børnene og selvom vi savner Michael helt vildt allerede, hvilket også er dejligt, glæder jeg mig faktisk også til at have både hus og børn lidt for mig selv. På onsdag skal jeg (og du) stemme, (Nej, jeg nåede ikke at brevstemme sammen med Michael – Men han gjorde selvfølgelig. Så meget for den ellers gode romantiske (ha!) plan) – og jeg satser på, at overtale min søster og mine forældre til, at vi skal se valg sammen om aftenen, og spise valgflæsk, eller den vegetariske version af det, hvad end det nu kan blive til (sovs og kartofler er jo trods alt det vigtigste) hjemme hos mig.

Jeg har i det hele taget forsøgt at være velforberedt ugen ud, med et fyldt køleskab, mulighed for masser af afslapning og opladning i dagtimerne på hjemmekontoret, og så har jeg sørget for et minimum af møder, og skal dermed nærmest med få undtagelser slet ikke ud af Hornbæk før på fredag, hvor Michael igen er tilbage, og så skal jeg, hold nu fast, til koncert på lørdag – Med Backstreet Boys. Og jeg glæder mig helt tosset. Jeg så dem for nu fem år siden, og ellers er vi altså tilbage i 90erne siden jeg så dem første gang. Jeg har tjekket setlisten, og kan konstatere, at jeg kender absolut ingen numre fra efter 2000 (Black & Blue var åbenbart det sidste album jeg købte fra dem), men jeg er sikker på, at det alligevel bliver en kæmpe fest, og jeg skal afsted med en af mine yndlingsmennesker, så det kan faktisk kun blive en god aften.
Så med andre ord, en fabelagtig uge.

Nu vil jeg springe ud i min mandag for alvor, og ønske jer allesammen en skidegod dag og uge <3

*Hera, altså hunden, er rigtig god til at være alene hjemme, og det skal hun helst blive ved med, da der jo er dage, hvor det er uundgåeligt, så vi forsøger, at opretholde en rutine, også i perioder, hvor vi ellers er meget hjemme.

6 replies
 1. Stine says:

  Hvor har du set setlisten? Skal også derind med min 9 årige🙈. På en sørgelig sørgelig baggrund dog. Havde foræret min elskede lillesøster billetten. Men så mistede jeg hende i slut februar. Derfor min datter. Vil gerne se setlisten så jeg er forberedt, tårene er hele tiden lige bag øjenene. Min søster og jeg gik i folkeskole med din mand. Jeg gik over og hun gik under.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Nej, Stine, hvor er det dog forfærdeligt ❤️ Det er jeg så ked af at høre. Mange mange tanker til jer.

   Jeg har fundet den på Spotify.

   Svar
  • Emma says:

   Dette må jeg kommentere. Det er jeg forfærdelig ked af at høre, Stine. En ubeskrivelig sorg. Alle varme tanker og dyb medfølelse til dig og dine.

   Svar
 2. Nadia D. says:

  Lavede I decideret alene-hjemme-træning med Hera, eller hvordan har i vænnet hende til at være alene? Jeg er lidt nervøs for vores kommende hund.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Nej, det har vi ikke behøvet. Hun har kunne det fint fra starten af. Men vi er blevet anbefalet at holde det ved lige.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *