Jagten på de perfekte jeans #1

Jeg spurgte ud på Instagram i går, hvor pokker man finder de der helt perfekte jeans. I ved dem der bare fungerer og sidder lækkert. For der er langt imellem dem for mit vedkommende, og de få jeg har i skabet nu, er enten ved at være slidt op, eller sidder bare ikke som de gjorde engang (det er selvfølgelig ikke buksernes skyld, men altså, irriterende) og jeg vil så gerne finde et par eller flere som bare virker. Så jeg bad om hjælp, og maaaan hvor var der mange forskellige bud, og mindst lige så mange, der selv søger præcis samme. Så nu er jagten simpelthen gået ind. Og ja, jo, jeg er helt med på, at vi allesammen er bygget helt forskelligt, så jeg kan desværre ikke gå Sisterhood of the traveling pants på den. Men jeg kan her i første omgang dele de mange bud jeg fik, og så har jeg simpelthen tænkt mig, at bruge de næste par uger på at prøve mig igennem alle de jeans, jeg har fået foreslået indtil jeg finder DEM. Det bliver muligvis skide kedeligt at følge med i, men jeg har på fornemmelsen. at vi er mange, der leder med lys og lygte, så nu tager jeg en for de langbenede.
I skal være så hjertens velkommen til at give jeres besyv med i kommentarfeltet. Jeg skal nok i min research forsøge at tilgodese alle kropstyper og former undervejs.

Her er listen i vilkårlig rækkefølge:

COS
WEEKDAY /Særligt modellerne Thursday og Way fik mange rosende ord med på vejen
Tiger of Sweden
Acne (var engang alt jeg gik i, men de sidste to-tre par jeg var igennem gik i stykker for et godt ord – Men det er mange år siden jeg har prøvet et par sidst)
Ivy
H&M (Særligt shaping high waist)
Topshop
Gina Tricot
Levi’s (501)
Monki
Tomorrow Denim
Lee
& Other Stories (der fandt jeg faktisk et par virkelig pæne og gode jeans, lige da jeg havde fået Uma. De er nu udgået, og mine er slidt op)
Arket
Piezak
Dr. Denim
2nd day
Zara
Nudie
Mos Mosh
Esprit
Selected Femme
Noisy May
Anthropologie
ASOS
Five Units
Samsoe samsoe

Ok… Shit, der er mange, Jeg kan nok ikke prøve alle, kan jeg godt se nu, men jeg vil gøre mit allerbedste for at nå hele listen igennem. Det må sgu da kunne lade sig gøre.
Stay tuned … Jeg opdaterer løbende, både her og på instagram.

 

 

11 replies
 1. VenterPaaVinBlog says:

  Det vil jeg glæææde mig til – buksekøb sucks, men er pt mindst uvenner med Dr. Denims model Lexy, de har nemlig virkelig god benlængde til folk på 175 . Selv om anklerne i str. small, efterlader de en lille fold, og giver aldrig “løse knæ” (lyder så strange på skrift, men du ved nok, hvad jeg mener 😁)

  Svar
 2. Julie says:

  Tak for det projekt! Jeg er 180 cm høj og det er svært at finde bukser der passer de lange stænger 🙈

  Svar
 3. marlene says:

  Hey, jeg er 189 og jeg er fx mega glad for MIH jeans – specielt en model der hedder Marrakesh. De er i den dyre ende men super i både længde og fit.

  Svar
 4. Maria says:

  Tro det eller ej… VRS Freja jeans fra Bilka/Føtex er virkelig gode og med masser stretch. Og syet ingenting.

  Svar
 5. Mie says:

  Hvis du finder ud af, hvor man kan prøve Pieczak og Tomorrow rent fysisk, så må du endelig sige til!
  Jeg vil så gerne prøve dem i en butik 😊

  Svar
 6. Sofie says:

  Jeg beklager at jeg sådan hælder endnu et par på listen, men jeg er faktisk virkelig glad for jeans fra Only. God pasform, masser af stretch og dejligt billige. 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *