I øvrigt

– Synes jeg det er så skægt, at “festivalstil” er blevet en ting. Jeg falder i øvrigt selv totalt i og vil mega gerne se lækker ud på festival, så det er ikke for at pege fingre. Men dengang jeg startede med at gå på festival var det altså mest bare noget med at tage det tøj med, der måtte gå i stykker.

– Har mine børn sommerferie om fem dage, og vi har nul planer, og det føles helt ok. Især fordi vi bor, hvor vi gør.

– Er jeg dog, jvf ovenstående punkt, begyndt at lege lidt med tanken om en togtur til Sydeuropa. Måske ikke i år, men næste. Har I prøvet? Er det fedt med børn, eller skrækkeligt?

– Har jeg fødselsdag på lørdag, og da jeg jo allerede har fejret den med et brag, glemmer jeg det lidt. Men jeg tror, at jeg inviterer mine forældre og søster til brunch om dagen, og min mand og nogle venner på drinks om aftenen.

– Tror jeg måske, endelig (!) at det er lykkedes for mig, at lave en mælkefri koldskål, der er værd at servere. Jeg vender stærkt tilbage med en opskrift næste gang jeg laver den.

– Er jeg helt forelsket i de lyse aftener for tiden. Klokken er lige nu 22:50 og udsigten fra min seng er så smuk.

– Har vi af samme grund kun helt tynde gardiner i soveværelserne (og slet ikke gardin for altandøren som det ses på billedet), til stor morskab for alle besøgende. Men jeg elsker det!

– Luntede jeg de 5 kilometer til Make a mark løbet i går på 39 minutter, og det var røv fedt, og helt sikkert ikke mit sidste løb.

– Har jeg besluttet mig for at jeg i sommerferien skal prøve at SUP’e. Det er som om, at det er noget man skal gøre eller minimum have prøvet, når man bor tæt på vandet. Jeg bilder mig selv ind, at jeg faktisk vil være ret god til det. Men lad os nu se.

– Er båden, der har stået i vores have de sidste par måneder, endelig kommet i vandet! Det er så fedt på alle måder. Mest fordi vi nu har en næsten skrammel-fri have for første gang siden vi flyttede ind.

5 replies
 1. Dea says:

  Apropos mælkefri koldskål. Min all-time favorit er 1 L soyamælk m vanilje, 1 neutral soyayoghurt fra alpro – piskes sammen med sukker, citronsaft og vaniljepulver (og man må lige smage sig frem) – den er næsten bedre end almindelig☺️

  Svar
 2. Marie says:

  Apropos togture sydpå med børn: vi gjorde det sidste sommer og det var fantastisk fordi de voksne – i modsætning til en bilferie – havde hoved og hænder fri til at læse højt, spille spil, tale om udsigten osv, og egentlig også meget fedt at slippe for lufthavnen, som jeg ikke er super vild med (synes det er ren spildtid) og som man alligevel skal transportere sig til og fra. Det var også liiidt pres, fordi der var mange skift undervejs og bagage der skulle ud og ind, forsinkelser der potentielt kunne betyde at vi ikke nåede næste tog og så tager det selvfølgelig længere tid. Men alt i alt og med lidt mindre bagage og en god portion ‘vi når det nok’-indstilling, så kommer vi helt sikkert til at gøre det igen.

  Svar
   • Marie says:

    7 og 11 år, så ikke små og de var nogenlunde tålmodige. Sammenlignet med tidligere års bilferier, så kunne det noget det med at begge voksne kan være fuldt til stede undervejs, så jeg fortryder lidt vi ikke gjorde det tidligere også

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *